• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.06.2024

20:33

Ena Popov svoju decu nije upoznala sa bratom, iznela i razlog sukoba: "Sada me više ne boli, tu smo gde smo"

ATAIMAGES

Estrada

Ena Popov svoju decu nije upoznala sa bratom, iznela i razlog sukoba: "Sada me više ne boli, tu smo gde smo"

Podeli vest

Ona je otkrila detalje sukoba sa bratom iz očevog prvog brata.

Prva rijaliti zvezda u Srbiji, nekad pevačica, a danas voditeljka, Ena Popov, progovorila je o porodičnom životu, koji uporno pokušava da sakrije daleko od očiju javnosti.

- Fascinantno mi je kako su nas uvek percipirali kao izuzetno bogatu porodicu. Šta je nekom malo, a šta puno, to je relativna stvar. Ja bih rekla da smo živeli lepo i pristojno - kazala je Ena.

Njen otac je, nažalost, preminuo pre četiri godine, a iz prvog braka su iza njega ostali sin Đorđe i ćerka Ksenija. Sa njima, kaže Ena, ima korektan odnos.

Foto: ATAIMAGES

 

- To znači da smo u redu kad se vidimo - rekla je voditeljka, pa dodala:

U mom detinjstvu konstantno smo bili upućeni jedni na druge. Ali, eto, poslednjih godina tako je kako je. Desile su se neke situacije koje su rezultirale da smo u takvim odnosima, ali niko nikome nije uradio ništa loše. Sada me više ne boli, tu smo gde smo. Što se mene tiče ja sam uvek otvorena za razgovor.

Kako je priznala potom, njena deca nisu upoznala decu njenog brata i sestru, a otkrila je i da je sestra Ksenija bila prisutna tokom bolesti njihovog oca, dok brat Đorđe nije, ali je prisustvovao sahrani. Iako je želela da izbegne, na kraju je ispričala šta je bila pozadina sukoba.

Foto: ATAIMAGES

 

- Tata i brat su imali godine uspona i razdora. Nemam ja tu šta da dodam. Što se mene tiče, mogu reći samo to da neka ponašanja ne odobravam, pa taman da to radi moj tata, mama, brat ili drugarica. Ako smatram da nešto nije u redu, ne mogu da stanem iza toga. Nije mi se dopalo kako se brat ponašao prema mojim roditeljima. To je to. Ne bih da širim priču - rekla je Ena u emisiji "Pretres". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija