• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

28.06.2024

18:01

"Plakala sam zbog Teodore Džehverović - sve je radila marketinški!" Tamara Milutinović surova: Ne bi bila tu gde jeste da nije bilo mene!

Društvene mreže, ATA Images

Estrada

"Plakala sam zbog Teodore Džehverović - sve je radila marketinški!" Tamara Milutinović surova: Ne bi bila tu gde jeste da nije bilo mene!

Podeli vest

Pevačica je iznela detalje dugogodišnjeg sukoba sa nekadašnjom koleginicom iz grupe.

Tamara Milutinović i Teodora Džehverović, nakon završetka takmičenja "Zvezde Granda", oformile su grupu "Đavolice". Pevačice su ubrzo iz sastava izašle, a nakon okončanja saradnje, Džehverovićeva je u javnost iznela brojne detalje njihovog odnosa, dok je najveću pažnju privukla njena tvrdnja da su je Tamara i treća članica, Goga Gačić, šikanirale.

Na ovu temu se sada, 10 godina kasnije, oglasila Milutinovićeva.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sve tri smo se svađale. Između Goge i mene nije bilo nikada netrpeljivosti, dok između mene i Teodore jeste bilo svađa. Nikada je nisam srela da bih je pitala zašto je pričala neke stvari u javnosti. Teodori sam želela da pomognem na početku njene karijere i jesam joj pomogla. Zato mi je i mnogo drago što je tu gde jeste i što ima divnu karijeru - priča Tamara, pa dodaje:

- Kada su napravljene "Đavolice", ona nije ni trebalo da bude u toj grupi. S obzirom na to da je čovek koji je stajao iza tog projekta moj kućni prijatelj, znala sam ko će biti u grupi. Znala sam i da ću ja biti frontmen. Međutim, Teodora nije bila u planu. Ja sam njoj u poverenju rekla za tu grupu, kada mi je ona rekla da bi želela da bude u grupi. Tada sam se potrudila i zamolila tadašnjeg direktora da ona bude umesto druge devojke. On joj je, kada smo se rastajali, i rekao da treba da mi bude zahvalna. 

Foto: ATAIMAGES

 

Tamara je otkrila i šta bi danas, da može, pitala Teodoru.

- Da mogu, pitala bih je: "Zašto si toliko oplela po nama?!", rekla bih: "Zašto se tolika halabuka napravila oko tih Đavolica?! Ne sećam se tih svađa, nekako, sada mi to izgleda kao da je to radila marketinški!

Pevačica ističe i da su je koleginicine izjave i te kako povredile.

- Povredilo me je sve to, jer sam bila uz nju. Izjavljivala sam svašta u tom periodu, ali i dalje stojim iza toga da me ona ne zanima. Nas dve se dugo nismo videle, a sada, kada bih je videla, bih je zagrlila. Ipak imamo lepe uspomene.... Rekla bih joj: "Opraštam ti sve!". Pričala sam tada i sa njenom mamom, tada kada je to pričala. Goca mi je rekla: "Ja ne znam šta joj je!".

Foto: ATAIMAGES

 

S obzirom na to da se nedavno ostvarila u ulozi majke, a ove godine je stala i na "ludi kamen", vlasnica hita "Hajde da zažmurimo" rekla je da nije planirala da zove nekadašnju saborkinju na venčanje.

- Nisam je zvala na svadbu, niti mi je čestitala udaju ili rođenje ćerke. Ne čujemo se, a nije mi ni krivo. Ne znam ni da li bih ja njoj čestitala. Nemam taj osećaj za nju. 

Naposletku, folkerka je u razgovoru za Hajp zaključila da smatra da su i Teodora i ona krive za njihov loš odnos. 

- Obe smo krive, ona je bila mlada, ja tvrdogalava. Plakala sam zbog Teodore u tom periodu, povredilo me je sve što je iznosila. Pričala je neistine!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija