• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.06.2024

09:45

Miljana molila Zolu da se pomire! Čolić joj objasnio zašto više nikada neće biti sa njom (VIDEO)

ATAIMAGES/printskrin

Estrada

Miljana molila Zolu da se pomire! Čolić joj objasnio zašto više nikada neće biti sa njom (VIDEO)

Podeli vest

Kulićeva je bila uporna u nameri da sazna ima li nade da njih dvoje ponovo budu zajedno.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola jutros su se osamili u dvorištu i dok je većina učesnika "Elite" spavala razgovarali o njihovom odnosu. Bez obzira što se među njihovim cimerima šuška da je Zola imao sekks sa Stefani, Kulićeva je bila uporna u nameri da sazna ima li šanse da se njih dvoje pomire, ali ono što joj je Čolić rekao Miljanu je ostavilo bez teksta.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Izdrži još ovih deset dana, a mene pusti Sve mi je razbijeno u glavi, nije sve kako sam mislio da treba. Nigde me nema, u ćošku sam. Samo čekam da izađem - rekao je Zola.

- I šta, znači ne mogu sa tobom da budem nikad više? - pitala je Miljana.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Joj Miljana, daj čoveče nemoj više da se ponižavaš s tim pitanjima. Ne možemo jer te ne volim više. Ne mogu da zamislim život sa tobom. Razvalila si mi sve i najviše mi zla nanela. Došao sam u miru i ti si opet krenula. Rekla si mi najgore stvari, napravila si mi pakao i to bez razloga. Samo me pusti da izađem normalno. Nama je najveći spas da nikad više ne budemo u istom prostoru - rekao je Čolić pa upitao Miljanu:

- Možeš da mi se ne obraćaš ovih dana? 

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Mogu - odgovorila je Kulićeva.

- Nema potrebe, molim te. Gledam samo da spavam, pojma nisam imao da je ovakvo sranje u rijalitiju.  Meni niko nije kriv, sam sam kriv što sam hteo da budem sa tobom, još su me svi odgovarali od toga. Govorili su mi "Beži od nje, da li si lud". Ja sam mislio biće bolje, biće drugačije među nama, ali neće niti. Nisam imao nikakve koristi nikad, samo propast, zlo, haos  - zaključio je Zola.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija