• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.06.2024

13:56

Rale objasnio šta se desilo sa Aninim albumom! Kompozitor otkrio zašto su pesme obrisane, ali i kada će biti vraćene

AA Images

Estrada

Rale objasnio šta se desilo sa Aninim albumom! Kompozitor otkrio zašto su pesme obrisane, ali i kada će biti vraćene

Podeli vest

Kompozitor Goran Ratković Rale oglasio se povodom brisanja pesama Nikolićeve.

Pevačica je novi album objavila 27. juna na svom Jutjub kanalu, a link koji vodi ka njemu podelila je na svom Instagram nalogu. Pesme su odmah počele da se slušašaju, a komentari su bili šarenoliki. Dok se nekima nova Ana dopala, drugi su komentraisali kako pesme ne zvuče kao da su završene. Fanovi su polemisali, a pesme su u međuvremenu nestale sa njenog Jutjub kanala.

Foto: Instagram prontscreen

 

Sada se za medije oglasio  Goran Ratković Rale, kompozitor i dečko Ane Nikolić i otkrio zašto su pesme sklonjeje.

 

- Snimci su bili demo, i treba da se zamene. Sada se sve uređuje, dodaće se i autori i biće sve kako treba. Čekamo provajdera iz Amerike da se probudi, kroz nekoliko sati bi Jutjub kanal trebalo ponovo da radi - rekao je Rale za Blic.

Foto: Foto: Printscreen You Tube/HYPE TV

 

Podsetimo, na dan kada su pesme objavljene pevačica se publici obratila porukom:

- Svi bitni datumi u mom životu vezani su za broj 27. Rođena sam 27.09. slava mi je 27.10. i ovaj album puštam vam 27.06. Pogodite kada će goreti Ušće?! Hvala Doviđenja! Vaša Ana... - saopštila je Ana i u etar pustila pet pesama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!
Košarka

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila, Aco Petrović (65), objavio je konačan spisak igrača za kvalifikacioni turnir u Letoniji, kroz koji će njegovi izabranici moći da izbore plasman na Olimpijske igre u Parizu (26. jul - 11. avgust).

01.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija