• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

30.06.2024

15:19

"Ne bih je zvala sada da peva kod mene": Zorica Marković se prisetila saradnje sa Prijom, pomenula i njenu majku Borku

Zoran Sinko

Estrada

"Ne bih je zvala sada da peva kod mene": Zorica Marković se prisetila saradnje sa Prijom, pomenula i njenu majku Borku

Podeli vest

Folkerka se osvrnula na Aleksandrine početke i otkrila zašto je bila sigurna da će mlada pevačica napraviti veliki uspeh.

Aleksandra Prijović nikada nije krila da je pevački zanat "ispekla" po kafanama, a u jednom od intervjua je njena koleginica Zorica Marković istakla da je Prija karijeru započela upravo u njenoj kafani. Zorici je njihova saradnja ostala u najlepšem sećanju, ali je objasnila zašto Priju ne bi zvala ponovo da nastupa kod nje.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne bih je zvala, nema šanse, to bi bilo neprijatno, jer ona je zauzeta i prezauzeta. Ja znam da bi ona došla, ona je brat, ali ne bi imalo smisla da je zovem sada posle ovako velikog uspeha koji je napravila - rekla je Zorica za Svetski radio.

Markovićeva je, međutim, sigurna da bi Aleksandra došla u njenu kafanu kao gost.

- Ako bude imala vremena sigurno će doći da se provede. Aleksandra je uvek volela sve moje kafane, super smo bile uvek. Ja sam znala da će ona da uspe zato što je devojka besprekorna u svakom smislu te reči - prisetila se Zorica.

Foto: ATAIMAGES

 

Prema njenim rečima, njih dve su puno razgovarale, ali nije bilo potrebe da joj ona daje savete.

- Pričale smo ovako, ali nije bilo potrebe da je ja savetujem. Ona ima majku koja je mnogo pametna, koja je lepo vaspitala, koja je uči ovom poslu. Naravno razmenjivale smo mišljanja, pametna je Aleksandra. Videlo se da će postići veliki uspeh jer je ona nesebična, kvalitetan pevač, preskromna i narod to prepoznaje - puna je hvale Zorica za Prijovićku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija