• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

01.07.2024

14:01

"Joj, da sam malo stariji!" Lepa priznala da joj se udvaraju i u devetoj deceniji, pa progovorila o estetskim operacijama

E stock/Časlav Vukojičić

Estrada

"Joj, da sam malo stariji!" Lepa priznala da joj se udvaraju i u devetoj deceniji, pa progovorila o estetskim operacijama

Podeli vest

Kraljica narodne muzike još privlači pažnju jačeg pola iako nije uradila nijednu estetsku korekciju.

Legenda narodne muzike Lepa Lukić još izaziva pažnju, kako pevanjem, tako i pojavom. Iako je održala oproštajni koncert ona ne misli da stane s pesmom. Svoje godine ponosno nosi, a genetika joj je očigledno veoma naklonjena. 

Foto: Tanja Andric

 

- Majka mi je preminula u 94. godini. Uopšte nije imala bore niti je bila senilna. Do poslednjeg trenutka mogli smo s njom da se nasmejemo i našalimo, bila je duhovita žena. Neškolovana, ali bistra. Osim genetike, vesele sam prirode, svi vole da me slušaju po emisijama kad pričam jer nikad nisam dizala nos. Uvek sam bila pri zemlji, a uradila sam što niko nije. Ne volim da pričam da sam najbolja, ali neko bi preskakao preko pevača da je na mom mestu. Kažu mi da sam previše skromna, a drago mi je kad drugi lepo pričaju o meni - ispričala je Lepa za Stil.

Pevačica priznaje da estetske operacije ne bi radila.

Foto: YouTube prntscreen

 

- Ne. Pisalo bi se godinama da sam nešto radila! Ne treba da se plašim nikog. Imam lep oblik lica i u ovim godinama. Prihvatam da neko mora da operiše deformisan nos ili klempave uši. Ali da sa 25 godina operiše celo lice ili podiže zadnjicu, nikako mi se ne sviđa. Na to imam pravo, ali nemam pravo da se bunim što to neko radi. Lepa žena se nagrdi. Kad neko skromno uradi, da bude lepše nego što je bilo - svaka čast. Ako imaš tanka usta, napravi korekciju. Ali neka ih tako raščepi, od uva do uva! Ma, neka svako radi šta hoće, nikom ne bih zabranila. Ja bih se bojala da mi ne izmene facu. Ja volim moju facu - iskrena je Lepa.

Foto: G.T.

 

Ona iza sebe ima četiri braka, a kako kaže muškarci joj se udvaraju i u devetoj deceniji.

- Pa udvaraju se, na jedan fin način. Ja se samo smeškam, gledam preko njih. Prija mi kad čujem: "Gospođa Lepa, što lepo izgledate! Joj, da sam malo stariji, da sam malo mlađi..." E, mislim se, kad bi baba imala jajca, bila bi deda - kaže kroz smeh pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija