• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Đ/ I.G/ Informer

01.07.2024

19:14

Mia iskeširala za spot 46.000 evra! Pevačica za ekranizaciju pesme iznajmila ostrvo i jahtu

Shutterstock/privatna arhiva

Estrada

Mia iskeširala za spot 46.000 evra! Pevačica za ekranizaciju pesme iznajmila ostrvo i jahtu

Podeli vest

Mia Borisavljević (40) iskeširala je za spot 46.000 evra, saznaje Informe. Pevačica je ogromna novčana sredstva izdvojila za zakup privatnog ostrva i jahte.

 Jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije Mia Borisavljević za potrebe ekranizacije svoje nove pesme "Normalna" otputovala je na Crnogorsko primorje, a tamo je, osim za mnogobrojnu ekipu, morala da izdvoji ogromna novčana sredstva i za zakup privatnog ostrva, jahte..

Foto: Privatna arhiva

 

- Mia i njen suprug Bojan godinama marljivo i vredno rade, a osim pevanja koje im je osnovna delatnost, pre nekoliko godina pokrenuli su i privatni biznis sa spravama za mršavljenje. Sada u svom vlasništvu imaju nekoliko fitnes-centara, koji im donose odličnu zaradu - ispričao je za Informer izvor blizak atraktivnoj brineti. Kako je Mii pevanje ipak najveća ljubav, ona ne žali da sav zarađeni novac investira u nove pesme, spotove, izgled...

- Pre šesnaest godina, kada se pojavila na domaćoj sceni, Mia je napravila pravu pometnju snimivši spot u kojem je bila potpuno naga. Kasnije je objasnila da je zapravo na sebi imala kostim u boji kože i da je posredi optička varka, ali je bez sumnje bila pionir kada su egzibicionistički video-klipovi u pitanju. To se nije promenilo do danas, pa je za najnoviji spot iskeširala tričavih 46.000 evra kako bi sve bilo onako kako je zamislila. Prvi deo spota za pesmu "Normalna" snimila je u Beogradu, a za finiš kratkog filma otputovala je u Crnu Goru - ispričao je izvor za Informer.

Foto: Privatna arhiva

 

Morski kadrovi, skupocena jahta koju u spotu vozi Mia lično, privatna plaža na jednom primorskom ostrvu, samo su delić onoga što ćemo uskoro moći da vidimo. Kako smo saznali, sa njom na moru je i njen suprug Bojan, ali i mnogobrojna ekipa šminkera, frizera, stilista, kamermana, režisera...
- Snimali smo na četiri lokacije u Crnoj Gori, i to u jednom danu. Obišli smo predivne predele od Luštice do Krašića i malo je reći da smo uživali u svakom trenutku stvaranja. Iako je temperatura bila očekivano visoka, a ja sam na sebi imala i tešku šminku i visoke potpetice, ništa mi nije predstavljalo problem. Da li treba da vam kažem da sam naletela na skuter dok sam vozila jahtu i umalo da izazovem udes - rekla nam je kroz smeh Mia, koja jedva čeka da ugleda izmontirani proizvod.

Foto: Privatna arhiva

 

- Sada je sve stvar montaže. Ono što je bilo do mene i mog tima, mi smo uradili. Nadam se da će vam se i pesma i spot svideti bar upola kao nama koji smo na tom projektu radili - rekla je Mia.
Što se para tiče, Borisavljevićeva nije želela da komentariše koliko je uložila:
- Neumesno mi je da o tome govorim. Koliko god da sam uložila u pesmu i u spot, smatram da je to dug prema mojoj publici, koja od 2008. godine prati i voli mene i sve ono što ja radim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija