• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

01.07.2024

16:21

Spektakularno finale Belgrade Music Week-a! Jelena Karleuša, Rasta, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Fox, Surreal i Ema Radujko za kraj - Pokorili Ušće!

ATAIMAGES

Estrada

Spektakularno finale Belgrade Music Week-a! Jelena Karleuša, Rasta, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Fox, Surreal i Ema Radujko za kraj - Pokorili Ušće!

Podeli vest

Publika je sinoć imala priliku da uživa u mnogobrojim hitovima domaćih izvođača.

U prethodna tri dana održan je 6. po redu Belgrade Music Week festival u organizaciji Skymusic-a, koji je nadmašio sva očekivanja publike. Rekordan broj posletilaca, njih čak oko 150 hiljada prodefilovao je Ušćem ovog vikenda.

Čast da otvori završno veče Belgrade Music Week-a pripala je sada već veteranima trep muzike na našim prostorima, Fox-u i Surreal-u, čiji su hitovi zatresli Ušće i napravili ozbiljan start za sve što sledi.

Mlada zvezda novog talasa Ema Radujko, pojavila se na bini na rodeo biku, a nepregledna masa pala je u trans još na početku prve njene numere, dok su Corona i Rimski svojim performansom dodatno podgrejali poprilično uzavrelu atmosferu.

Zatim je na scenu Belgrade Music Week festivala izašla Nikolija koja je svoj nastup otvorila spektakularnim vatrometom i specijalnim efektima. Ovaj spektakl upotpunila je i njega gošća Amna, a iznenađena publika horski je pevala sa njima.

 Rasta je, kako se i očekivalo, opravdao ulogu jednog od najvećeg hedlajnera ovogodišnjeg izdanja festivala, a njegovi hitovi "Adio amore", "Noći nemirne", "Kavali" i mnogi drugi prolamali su se prepunim Ušćem - fanovi su uglas pevali s njim, od prve do poslednje pesme. Crni Cerak i Lacku, jedni od vodećih predstavnika nove generacije kada je domaća muzička scena u pitanju, i ove godine su svojim nastupom bacili publiku u trans, dok je dugoočekivani nastup Jelene Karleuše ostavljen za sam kraj.

Pop diva je u svom stilu zatvorila ovogodišnji festival, a njena energija, svetski performans, neviđena audio-vizuelna produkcija Skymusic-a i hitovi koji su se nizali jedan za drugim, bili su dobitna kombinacija - očekivanja publike u potpunosti su prevaziđena! Jelenin specijalni gost bio je Devito koji je nastupao prve večeri festivala, ali je sinoć stigao specijalno zbog JK - njih dvoje izveli su duetsku pesmu "Nepogrešivo" sa njenog novog albuma "Omega".

Nakon tri dana najvećih muzičkih zvezda iz čitavog regiona i armijom fanova koja je okupirala Ušće, jasno je zbog čega Belgrade Music Week nosi titulu najboljeg muzičkog festivala popularne muzike u regionu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Otišli iz sela, školovali se i postali vrsni intelektualci ali se uvek vraćaju: Drvo zapis čuvar tradicije i žitelja sela (FOTO)
Društvo

Otišli iz sela, školovali se i postali vrsni intelektualci ali se uvek vraćaju: Drvo zapis čuvar tradicije i žitelja sela (FOTO)

Od davnina se veruje da dugovečno drveće ima posebnu moć, a tokom vladavine pod Turcima neretko je upravo drveće bilo jedini hram i crkva gde su se ljudi molili i okupljali. Iako jako star, ta običaj kod srpskog naroda zadržao se i danas. Oskoruša je u čačanskom selu Lipnica viševekovni zapis i molitva verujućem narodu tog mesta, posebno na dan Duhovskog utorka kada obeležavaju treću Svetu Trojicu seosku slavu, odnosno obetinu ili zavetinu.

03.07.2024

15:47

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija