• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

04.07.2024

20:54

Čuvena doktorka analizirala Desingiricu! Dr Nada Macura ima samo jedno pitanje za repera: "Da li su čarape čiste?"

ATAIMAGES/Milos RAfailovic

Estrada

Čuvena doktorka analizirala Desingiricu! Dr Nada Macura ima samo jedno pitanje za repera: "Da li su čarape čiste?"

Podeli vest

Popularna lekarka prokomentarisala je kontroverzog repera i njegove nesvakidašnje nastupe.

Čuveni kardiolog prim. dr Nada Macura dugo je bila jedno od lica koje smo svakodnevno viđali na malim ekranima. Godinama se svakog jutra oglašavala iz Hitne pomoći i građanima davala savate, a iako više nije zastupljena u medijima kao nekada, ona se rado se odazove pripadnicima sedme sile. Čuvena doktorka poznata je i kao dama od stila, pa je sada prokomentarisala imidž pojedinih medijskih ličnosti, među kojima je bio i kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica.

Foto: Zoran Sinko

 

- Čula sam za Desingericu. Nije mi se dopalo to što baca neke čarape u publiku. Da li su to čiste čarape? - zapitala se Macura.

S obzirom da je čistoća pola zdravlja, ovo pitanje bilo je i očekivano jedne od doktorke. Ona se osvrnula i na Desingericin nastup na "Music week-u" kada je reper na scenu stigao u mrtvačkom sanduku.

- Pa dobro to su ideje. Pun je tih ideja, koje njega stavljaju u prvi plan, ja podržavam kad neko ima ideje. Moram da priznam da je inovativan. Hoće malo da bude ekstravagantan i da podseća na đavola - prokomentarisala je doktorka njegova crvena sočiva i tetovaže za Hype televiziju.

Foto: Tanja Andric/video printscreen

 

Ona je konstatovala da kada pogleda njegovu fotografiju sa nastupa na Ušću mora da reaguje medicinskim savetom.  

- Znate šta, lekari bi odmah rekli da ima upalu očiju, konjuktivitis. Ako su mu oči stvarno crvene nek se jave na pregled, ako su sočiva neka radi dečko šta mu volja - zaključila je Nada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija