• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

04.07.2024

23:33

Džehva nikad emotivnija! Pevačica se dirljivim rečima obratila voljenoj osobi: "Ti mi dušu greješ!"

ATAIMAGES

Estrada

Džehva nikad emotivnija! Pevačica se dirljivim rečima obratila voljenoj osobi: "Ti mi dušu greješ!"

Podeli vest

Za porodicu Džehverović danas je važan datum, a Teodora je sve objavila na svom Instagram nalogu.

Teodora Džehverović veoma je bliska sa svojim bratom Savom i njegovom suprugom Andrianom, ali ona koja joj donosi najviše radosti je njihova ćerkica Dorotea. Pevačica često objavljuje slike i snimke svoje bratanice, a danas joj se obratila dirljivom rođendanskom čestitkom, s obzirom na to da je Dorotea napunila godinu dana. 

Foto: Izvor: Instagram/Printscreen/teodoradzehverovic

 

Teodora je napisala da je slika Savine i Andrianine naslednice uvek podseti da ima svrhu u životu.

- Ove okice moraju da imaju tetku koja će dati sve ono što moje ruke mogu da naprave, savet koji je tetka morala na sojoj koži da nauci, a ona, volela bih da ne mora. Ljubav koju moram da ti dam do poslednjeg atoma svoje snage, jer upravo je to radio tvoj otac. Kad bi samo znala koliko je on mene pazio i mazio i ne nisam ljuta, jer tebe pazi još više, jer znam da si mu ti nagrada za sve unutrašnje borbe koje mu je život naneo, a bilo ih je dosta - počela je pevačica svoju čestitku Dorotei.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako je istakla malena Dorotea je plemenito dete, koje je od svakog uzelo ono najlepše, "čvrst karakter, dobru dušu i osmeh na koji niko nije imun". 

- A tek kad te vidim kako se raduješ kad čuješ tetkine pesme... Uvek se pitam, da li znaš i osećaš da sam to ja? Šta god da je, ti mi dušu greješ, jer je tetka sve u životu dala da njena malecka jednog dana može da se veseli uz njene pesme. Nadam se da ni ti nikada nećeš odustati od svojih snova, ali vidim da si rođena borbena. Ima i na koga, zar ne? Ponosna sam, na tebe, na tvoje roditelje, na ljubav koju ti pružaju i volela bih da svako dete na ovom svetu bude voljeno kao ti, jer znam da bi onda ovai svet bio malo lepši. Neka te Bog čuva, malecka moja i znaj da nikad nisi sama. Volim te i srećan ti rođendan - poručila je Džehverovićeva svojoj bratanici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija