• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

09.07.2024

15:18

"Kija Kockar je to lepo rekla!" Bivši rijaliti učesnik se razveo posle 10 meseci braka, a sada se javno obratio ženi, pa pomenuo i Slobu Radanovića (FOTO)

Miloš Rafailović/Privatna arhiva

Estrada

"Kija Kockar je to lepo rekla!" Bivši rijaliti učesnik se razveo posle 10 meseci braka, a sada se javno obratio ženi, pa pomenuo i Slobu Radanovića (FOTO)

Podeli vest

Aleksandar Požgaj objavio je fotografiju sa bivšom suprugom Ivanom, a tekst koji je inicijalno napisao uz nju, ubrzo je promenio.

Bivši političar i rijaliti učesnik, Aleksandar Požgaj, nedavno je putem društvenih mreža saopštio da se od supruge Ivane razveo, nakon svega 10 meseci braka.

Požgaj je na svom Instagram profilu sada objavio fotografiju na kojoj se vidi kako, sada već bivšu, suprugu Ivanu ljubi u obraz, te je napisao:

- Ti Ivana zaslužuješ najbolje, veruj mi! Ja to nisam. Ljubim te u obraz i želim ti sve najbolje! I da znaš da je Kija Kockar sve na mestu što ti je rekla, tek sad ti kreće top život posle mene. Meni se više sviđa kako Sloba Radanović porodično mirno živi. Nismo svi isti.

Foto: Foto: ATA images

 

Ipak, Aleksandar je ubrzo promenio opis fotografije, pa je tako obrisao deo koji se tiče Kije i Slobe, pa je ostavio:

- Ti Ivana zaslužuješ najbolje, veruj mi! Ja to nisam. Ljubim te u obraz i želim ti sve najbolje. -

 

 

Podsećamo, Požgaj je vest o razvodu saopštio na malo bizaran način:

Danas je Vidovdan, vezuje se za Kneza Lazara i Kosovsku bitku, a isto tako i za moj sporazumni razvod - napisao je on.

Aleksandar Požgaj i Ivana su se 13. avgusta prošle godine, nakon višegodišnje veze, jedno drugome zavetovali na večnu ljubav, ali brak, ipak, nije potrajao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija