• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

09.07.2024

17:13

"Sinoć me je oduševio!" Goca Tržan otkrila kakvo iznenađenje joj je suprug priredio za rođendan: "To nikada ne radi"

ATAimages

Estrada

"Sinoć me je oduševio!" Goca Tržan otkrila kakvo iznenađenje joj je suprug priredio za rođendan: "To nikada ne radi"

Podeli vest

Goca je ispričala da se odlično provela na svom rođendanu, a da ju je od svih ljudi najviše iznenadio njen suprug, Raša.

Pevačica Goca Tržan je sinoć proslavila svoj 50. rođendan. Ona je tom prilikom organizovala žurku na jednom pestoničkom splavu, gde je okupila sebi drage ljude. 

Goca je nakon žurke izjavila da su se sinoć proveli ludo i nezaboravno, zbog čega joj je mnogo drago. 

Foto: ATAimages

 

- Super je bilo! Sjajno smo se zabavili i baš nam je bilo lepo - rekla je Goca, koja je potom otkrila kako ju je suprug Raša iznenadio:

- Iznenadio me je tako što je igrao celo veče. To nikad ne radi, to me je najviše iznenadilo. Mislim, pored svih poklona i žurke i svega, moram da kažem da mi je to bilo najlepše iznenađenje. Dobila sam ja i zlato i svašta sam dobila od njega, ali me je to najviše iznenadilo i oduševilo, to što je đuskao celo veče.

Foto: ATAimages

 

Pored Raše, Gocu su i mnogi prijatelji iznenadili sa poklonima koje su joj kupili za rođendan. 

- Mene moji prijatelji dobro poznaju, znaju da nisam materijalna žena i da je najveći poklon to što su došli. Naravno da sam dobila i cveće i poklone i tako dalje, ali ja zbilja nisam taj tip, niti merim koji poklon je bio lepši, interesantniji, veći... To je vrlo ružno raditi - rekla je Goca za Telegraf. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?
Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?

Google je u ponedeljak širom sveta zabeležio rekordno pretraživanje imena „J. D. Vance“, na raznim jezicima, posle objave Donalda Trampa da će upravo ovaj senator iz Ohaja biti potpredsednički kandidat Republikanaca na predstojećim izborima. Ovakav Donaldov izbor može se smatrati neočekivanim, kontroverznim, ali i sasvim logičnim i pragmatičnim potezom. Vens (39) je je nekad bio oštar kritičar bivšeg predsednika, ali je zato u poslednje vreme poznat kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika Trampa.

16.07.2024

17:36

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija