• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

09.07.2024

22:13

Joca Stefanović smuvao stariju koleginicu! Pevač u vezi sa devojkom za kojom je bila raspisana poternica

shutterstock/Informer

Estrada

Joca Stefanović smuvao stariju koleginicu! Pevač u vezi sa devojkom za kojom je bila raspisana poternica

Podeli vest

Stefanović je ispričao zbog čega je bila raspisana poternica za njegovom devojkom, kao i šta on sam misli o svemu tome.

Pevač Joca Stefanović započeo je vezu sa starijom koleginicom, Ivom Bojanović. 

Kako je Joca ispričao, njih dvoje se znaju godinama unazad, a ljubav među njima se rodila iznenada. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ona i ja se poznajemo jako dugo, obzirom da se bavimo istim poslom. Međutim, oboje smo bili u vezi. Od skoro smo zajedno i jako nam je lepo - započinje Joca i dodaje:

- Ljubav se rodila iznenada, ne sećam se tačno gde, ali je to bilo baš iznenada.

Foto: Instagram printscreen/iva.bojanovic

 

Iva je dospela u žižu javnosti nakon što je za njom raspisana poternica. Stefanović je sada otkrio šta misli o situaciji u kojoj se našla njegova devojka. 

- Nemam neki specijalni komentar sem da su ljudi iz policije radili svoj posao kao što rade i sa drugim ljudima koji imaju prekršajne prijave na koje se nisu odazvali zbog nekog puta. Policija je prepoznala i izdala poternicu po sluzbenoj duznosti. Prekršajna prijava je bila po sluzbenoj duznosti jer je imala neku saobraćajnu nezgodu. Ona je jednostavno krenula na put i policija je samo sprovela na informativni razgovor, znači nije uhapšena i posle tog razgovora je otišla kući - rekao je Joca za "Blic". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija