• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

09.07.2024

23:58

"Svađamo se jer ona..." Amidžić ispričao šta mu Mina najviše zamera, pa otkrio kakva je kao majka

Shutterstock/ATA images

Estrada

"Svađamo se jer ona..." Amidžić ispričao šta mu Mina najviše zamera, pa otkrio kakva je kao majka

Podeli vest

Ognjen je izjavio da se Mina i on odlično slažu, ali da se ipak ponekad posvađaju.

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga, Mina Naumović, devetog marta ove godine su dobili dečaka kom su dali ime Perun

Ognjen je sada ispričao da je Mina mnogo posvećena porodici i da se odlično snalazi kao majka. 

Foto: Instagram

 

- Sjajno se snalazi. Ona je veoma posvećena. Okrenuta porodici i bebi. Stvarno mi je i velika podrška, oseća me i razume i sve postiže. Bukvalno desetka - rekao je on. 

Amidžić je rekao da se Mina i on ponekad posvađaju, kao i svaki par, ali da to nije ništa ozbiljno. 

- Naravno, svađamo se nekad, kao i svi. Ali to su dnevne neke svađice, ali nikada ništa ozbiljno. Nikada se nismo posvađali nešto veliko, baš se dobro kapiramo - dodao je voditelj. 

Foto: printscreen/Instagram

 

Amidžić ne krije da ga supruga ponekad i kritikuje.

- Ona je perfekcionista i onda sve što mi zameri ja to volim jer je to kritički, jer je to uglavnom za posao. Oko kuće sve mora biti cakum pakum, to ne može niko da joj prismrdi. I onda tu imamo malo svađice jer ona vidi nešto što ja ne vidim. Ja to poštujem jer ako se svi trudimo onda će to biti bliže perfekciji sve - rekao je Ognjen i otkrio da li imaju pomoć u kući i oko bebe:

- Naravno imamo. Pokušavamo da i poslove uskladimo i sve što radimo. 

Foto: printscreen instagram

 

Mina je okviru Ognjnenove emisije "AmiG Show" vodila segment " Pazi Mina", ali se zbog trudnoće povukla sa malih ekrana. Amidžić je sada ispričao da bi voleo da se njegova supruga vrati poslu, ali da sve ipak zavisi samo od nje. 

- Ja bih voleo. Ja sam je upoznao, znam kako radi i razmišlja i mislim da je jedan od najvećih potencijala ženskih televizijskih kod nas. I kada ona uđe u to i posveti se maksimalno i kada odluči da to radi, ona će to da iskida. Tako da bih voleo da se vrati, mada je ona spremna već sad. Pa sad kako ona bude htela, dogovorićemo se - rekao je Ognjen za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija