• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

11.07.2024

14:38

Brutalno izdanje Sofije Milošević oduzima dah! Manekenka se pohvalila isklesanim trbušnjacima, pa pecnula Jelisavetu Orašanin! (FOTO)

informer/instagram printskrin

Estrada

Brutalno izdanje Sofije Milošević oduzima dah! Manekenka se pohvalila isklesanim trbušnjacima, pa pecnula Jelisavetu Orašanin! (FOTO)

Podeli vest

Sofija se skinula u bikini i pokazala da je i posle dva porođaja zategnuta kao praćka.

Leto je u punom jeku, pa su mnoge poznate dame uskočile u bikini kako bi se rashladile kraj nekog bazena ili na plaži. Društvene mreže preplavile su njihove izazovne fotografije u kupaćim kostimima. Ovaj trend nije preskočila ni Sofija Milošević, koja se uslikala spremna za sunčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Manekenka je imala i čime da se pohvali, jer je osim vitke figure pokazla i pločice na stomaku. Posle dva porođaja Sofija ima trbušnjake na kome joj mogu pozavideti i sportisti. Međutim, Sofija nije radila samo na stomaku, već ima zategnute i ruke, ali i butine. 

S obzirom na to da manekenka ne izlazi iz teretane, kao ni glumica Jelisaveta Orašanin, Sofija je iskoristila priliku da je pecne i upitala je "Spavaš li mirno?".

Foto: Printscreen/Instagram/sofijamilo

 

Naravno, u prvom planu su i brujne grudi za koje, iako mnogi sumnjaju nikad nije potvrdila da su silikoni, ali ih zato ponosno ističe u svakoj prlici. 

Podsetimo, ove godine manekenka bi trebalo da i na papiru postane supruga fudbalera Luke Jovića, ali se sve drži u tajnosti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija