• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

13.07.2024

17:01

Majina haljina za superfinale vredi skoro 4.000 evra! Taki za Informer otkrio: "Nisam štedeo, ali to nije glavno iznenađenje!" (FOTO)

Masha Bandjur

Estrada

Majina haljina za superfinale vredi skoro 4.000 evra! Taki za Informer otkrio: "Nisam štedeo, ali to nije glavno iznenađenje!" (FOTO)

Podeli vest

Radomir Taki Marinković se i ove godine potrudio da njegova ćerka zaseni lepotom i stilom, kako kaže za Informer, pravo iznenađenje će joj dati tek večeras!

Večeras će se održati superfinale "Elite", a u borbi za prvo mesto ostalo je samo 20 takmičara!

Kao i svake godine, za ovu priliku svi učesnici su dobili svečanu garderobu kako bi zasijali pred milionima gledalaca, a jedna od devojaka koja važi velikog estetu jeste Maja Marinković.

Starleta se svaki put potrudi da jedinstvenim stajlingom oduševi region, a tako će biti i ove godine u čemu joj je opet pomogao njen otac Radomir Taki Marinković.

Naime, Taki je izdvojio ogromnu sumu novca kako bi obradovao svoju mezimicu:

Foto: Privatna arhiva

 

- Majina haljina je koštala 3.800 evra. Nisam štedeo, znate i sami da se trudim da joj ispunim sve želje. Maji se svidela još pre nego što je ušla, ja sam to zapamtio, otišao i kupio haljinu. U pitanju je haljina koju je dizajnirao poznati italijanski kreator, još uvek niko u Srbiji nema haljinu od njega. Preteška je, prava scenska... Kada sam je doneo u Šimanovce obezbeđenje se pitalo šta je toliko teško, a kada su je videli i oni su se složili da je prelepa - rekao je Taki za Informer i otkrio da je morao da unajmi privatan kamion i dva radnika kako bi izneli sve džakove Majine garderobe:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Večeras ću ići tamo sa kamionom i dva radnika. Rekli su mi da ima čak 40 velikih džakova garderobe, to je kao 70 onih manjih! Nemoguće je sve utovariti tek tako, bukvalno sam iznajmio kamion.

Taki kaže da će Maja tek dobiti pravo iznenađenje i da će joj ga večeras uručiti pred milionima gledalaca.

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

 

- Haljina nije iznenađenje. Specijalno iznenađenje koje sam joj spremio je nešto mnogo veće i dobiće ga kada je budem zagrlio. Videćete svi o čemu se radi, baš je velika stvar, to uopšte ne očekuje - kazao je Taki za Informer i priznao da ove sezone očekuje da njegova ćerka uzme trofej:

- Očekujem pobedu. Maja je vodila na mnogim anketama koje su pravili portali. Zašto da ne? Da nije bilo Stanislava još bi se bolje pokazala, ali nema veze. U svakom slučaju, zaslužila je da pobedi i nadam se da večeras osvaja prvo mesto!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija