• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

15.07.2024

11:44

Akrobacije Đine Džinović ostavljaju bez daha! Harisova naslednica gipka poput profesionalne gimnastičarke, pokazla šta sve ume! (FOTO)

Instagram prntscreen

Estrada

Akrobacije Đine Džinović ostavljaju bez daha! Harisova naslednica gipka poput profesionalne gimnastičarke, pokazla šta sve ume! (FOTO)

Podeli vest

Mladoj influenserki sati provedeni u teretani su se veoma isplatili jer je svoje telo sa kojim čini neverovatne pokrete dovela do perfekcije.

Đina Džinović, dosta vremena provodi u teretani i u odličnoj je formi. Naslednica Harisa i Meline zategla je svoje telo do maksimuma i bez problema može da uradi špagu, ali i stav na šakama poput profesionalne gimnastičarke.

Foto: Printscreen/Instagram/djinadzinovic

 

Mlada influenserka, koja je veoma aktivna na Instagramu, gde je prati više od 130.000 ljudi, redovno objavljuje detalje iz svog privatnog života na ovoj mreži.

Sada je sa pratiocima podelila fotografiju kako stojeći na rukama pravi špagu u vazduhu i oduševila svojom gipkošću. Nema sumnje da bi Džinovićka mogla da se oproba i u mnogim sportovima rame uz rame sa profesionalnim sportistkinjama.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, ona je poslednjih dana boravila u Crnoj Gori na odmoru gde joj se desila i jedna neprijatnost. Ona je ostala bez luksuznog novčanika, pa je zamolila svoje pratioce ako da neko pronađe da joj se javi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija