• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

16.07.2024

15:34

Žana Omnia, samo za Informer, prvi put o incidentu sa Jelenom Marinković: "Pretila je mom maloletnom detetu!"

Shutterstock/ATA images

Estrada

Žana Omnia, samo za Informer, prvi put o incidentu sa Jelenom Marinković: "Pretila je mom maloletnom detetu!"

Podeli vest

Žana Omnia Đorđević sinoć je imala žestok obračun sa Jelenom Marinković, a sada je objasnila zašto je nasrnula na nju!

Sinoć je u imaginarijumu u Šimanovcima održana žurka povodom završetka Pinkovog rijalitija "Elita", na koju je kao bivša učesnica bila pozvana i Žana Omnia Đorđević.

Iako se činilo da će veče proteći u sjajnoj atmosferi, ipak ga je obeležio incident u kojem je Žana nasrnula na Jelenu Marinković sa kojom je i tokom rijalitija imala brojne sukobe.

Foto: Printscreen/Shutterstock/Tanja Andric

 

Nikome nije bilo jasno zašto je Đorđevićeva bila besna do te mere da je napala Jelenu u programu uživo, a mi smo je pozvali kako bismo saznali šta se dogodilo.

Naime, Marinkovićka je sa žurke otišla pravo u policiju i Hitnu pomoć kako bi se ustanovile povrede koje joj je Žana nanela, a Đorđevićeva kaže da ne zna ništa o tome:

Foto: Printscreen

 

- Niko mi nije došao na vrata. Jelena ima pravo da prijavi šta god želi, nije niko dolazio niti me kontaktirao - rekla je ona za Informer, pa objasnilo šta ju je toliko razbesnelo:

- Razlog su pretnje mom maloletnom detetu. To se dešavalo sve vreme dok sam bila u rijalitiju, moja ćerka je imala probleme i u školi, onda su na njen telefon zvali neki Jelenini ili Ivanovi ljudi... Koriste medije za pretnje maloletnoj deci - kazala je Žana, a kada smo je pitali da kaže šta je tačno rečeno, odgovorila je:

- Ne bih da ulazim u detalje, time će se baviti nadležni organi.

Foto: Tanja Andric

 

Jelena i njen suprug Ivan Marinković su mesecima bili u sukobu sa Đorđevićevom, a prema njenim rečima, to se nastavilo i nakon izlaska iz "Elite":

- I juče su provocirali, juče su mi stizale poruke od nekih njenih, time će se isto baviti nadležni organi koji su upućeni u ceo slučaj... Uvek ću se zaštitnički postaviti kao majka i to je "tačka - kraj". Ti "njeni" se predstavljaju kao članovi njene porodice. I to se dogodilo na žurci. Ne želim više na tu temu da pričam, ali i ja sam se obratila policiji, oni će se time baviti.

U programu se jasno videlo kako je Žana Jeleni lupila šamar, međutim, Marinkovićka kaže da ju je pored toga Đorđevićeva oborila na pod, počupala joj kosu i išutirala je.

Foto: Informer

 

- Ma može da priča šta hoće. Mogu i ja da kažem da kad pojedem bananu postajem Bananamen. Budalaštine. Može svako svašta da kaže. Samo nek izvole, protiv priča nemam problem, svako ima pravo da se oglašava i izgovara šta mu je volja, ali u odbranu sopstvenog deteta ću stati uvek. Iskoristili su i medije i svaku mogućnost da naškode maloletnom detetu. Da je konflikt bio samo sa mnom, da utiče direktno na mene, ne bi bilo problema - rekla je ona, a na tvrdnje da je njen emotivni partner pretio Jeleni odgovorila je:

- Budalaštine, nije joj pretio. Marinkovići su se pokazali, ne zna se šta su više lagali.

S obzirom na to da je Jelena pred kamerama rijalitija prevarila Ivana sa Urošem Rajačićem, Žana ne isključuje mogućnost da je ta afera dogovor Marinkovića:

Foto: Foto: Masha Bandjur, ATA Images

 

- Mislim da je čovek koji je spreman da svoju decu eksploatiše zarad lične dobrobiti spreman na sve. Verovatno je Ivan gurnuo Jelenu u tu priču zarad plasmana u rijalitiju. Ne isključujem tu mogućnost uopšte. Moguće je da im je to bio "plan B" ako im ne krene za rukom nešto u ovoj sezoni "Elite", a sve to ne bi li napravili ugovor za sledeću sezonu.

Marinkovićka je obećala da će uraditi sve da Žana završi u zatvoru zbog napada na nju.

Foto: Tanja Anrdic/Milos Rafailovic

 

- Zašto bih ja ležala u zatvoru? Može Jelena da kaže šta god. Advokati rade svoj posao tako da verujem u njihov rad. Koliko znam i ona je nasrtala na mene tokom rijalitija, tužila sam je za fizički napad dok sam još bila u rijalitiju, a tužena je i zbog pretnje maloletnom detetu. Tuženi su i Ivan i Jelena. Nikoga drugog nisam tužila, ne bavim se time, rijaliti je rijaliti, ali ovo su ipak granice koje su Marinkovići prešli - rekla je ona za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Geret Sautgejt više nije selektor Engleske!
Fudbal

Geret Sautgejt više nije selektor Engleske!

Velike promene u reprezentaciji Engleske! Poznati stručnjak Geret Sautgejt podneo je ostavku na mesto selektora vicešampiona Evrope, svega dva dana nakon poraza od Španije u finalu šampionata Starog kontinenta.

16.07.2024

12:10

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija