• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć - D.S.

16.07.2024

11:07

Pred svima zakazali trojku! Ivan Marinković skinuo Deniz Dejm, pa se dogovorio da je "privede" u stan sa njegovim kumom!

Shutterstock/ATA images/printscreen

Estrada

Pred svima zakazali trojku! Ivan Marinković skinuo Deniz Dejm, pa se dogovorio da je "privede" u stan sa njegovim kumom!

Podeli vest

Ivan Marinković je sada slobodan muškarac, pa je pred svima priznao da bi imao odnose sa Deniz Dejm.

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć je došao na žurku koja je organizovana povodom završetka "Elite", a učešće u njoj mu sigurno neće ostati u lepom sećanju.

Naime, Ivana je supruga Jelena Marinković prevarila sa Urošem Rajačićem sa kojim je krila aferu puna dva meseca, a nakon što je saznao za preljubu odlučio je da se razvede.

Foto: Informer

 

Marinković, srećom, ne gubi vreme očajavajući zbog propalog braka. Sinoć je zato naočigled svih počeo da flertuje sa bivšom zadrugarkom i modelom Deniz Dejm, od koje se nije odvajao celo veče.

Foto: Informer

 

Ivan i Deniz su u jednom trenutku prešli granicu pristojnosti, pa su ušli u Belu kuću, kako bi je Marinković skinuo i pogledao šta se nalazi ispod kaputa u kojem je došla.

Foto: Informer

 

- Je l' ovo privodiš večeras? - pitao je novinar Ivana.

- Pa, gajba mi je prazna, kum je tu, imam prevoz - rekao je on, pa se kroz osmeh obratio kumu:

- Kume, ovo je večeras naše! 

Deniz i Ivan su zakazali seks pred svima, a Marinković je poručio:

- Novinari, svi kod mene večeras! - a Dejm se našalila:

- Nemoj, nemoj! Ekskluziva će biti kod mene na Onlifensu!

Ivaj je očigledno bio oduševljen onim što je video, te pred svima priznao da bi proveo noć sa njom i na taj način preboleo razvod, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52