• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

17.07.2024

22:53

Eva Ras se 22 godine bori sa kancerom: "Nisam operisana, to je i dalje u meni..." Pomenula i Milenu Dravić

ATAIMAGES

Estrada

Eva Ras se 22 godine bori sa kancerom: "Nisam operisana, to je i dalje u meni..." Pomenula i Milenu Dravić

Podeli vest

Slavna glumica Eva Ras otkrila je da se više od dve decenije bori sa kancerom, kao i da još nije operisana.

Čuvna dramska umetnica Eva Ras više od dve decenije se bori sa opakom bolešću.

Rasovoj je 2002. godine dijagnostikovan rak, a ona je sada za beogradske medije otkrila da još uvek nije operisana.

Foto: ATAIMAGES

 

Od 2002. godine se borim, 11. juna je bilo 22 pune godine. Doktori kažu da nemaš bolje terapije nego da ne prestanete da radite, da ne idete na bolovanje! I ja zaista nisam išla na bolovanje! Kad treba, primam terapiju, a sada mi nije potrebna. Sad više čak i ne pratim razvoj toga jer po našim zakonima kad imaste godine kao ja onda više nije važno. Zbog godina, nemam prioritet, ali ako se onesvestim na ulici, onda imam. 21. juna mi je izašao i roman, ne prestajem da radim... inače, ovakvih kao što sam ja u Srbiji ima preko 50.000 hiljada, koji dugo živimo sa rakom. Ima nas dve vrste: oni koji odmah umru kad im kažu "maligni tumor" i ima nas koji živimo - priča Eva, pa otkriva da još uvek nije išla pod nož.

Foto: Branko Pantelić

 

- Ja nisam operisana i to je u meni i dalje. Kad sam na skeneru, čujem kako kažu: "miruje, miruje". Mileni Dravić je mirovalo 17 godina i kad joj se ponovo pojavilo, odmah je umrla. Meni je na licu izašao malignitet, i još sam živa, a kad ću skončati - ne znam - rekla je Eva za Republiku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija