• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

18.07.2024

12:46

Lukasova bivša planira da pazari još jednu nekretninu!? Posle dva u Beogradu, Sonja rešila da kupi stan i u luksuznom letovalištu

Shutterstock/ataimages

Estrada

Lukasova bivša planira da pazari još jednu nekretninu!? Posle dva u Beogradu, Sonja rešila da kupi stan i u luksuznom letovalištu

Podeli vest

Sonja je odlučila da više ne plaća hotele, već da pazari nekretninu koja će joj uvek biti na raspolaganju.

Sonja Vuksanović nedavno je prodala kuću koju je dobila razvodom od bivšeg muža Ace Lukasa za 750.000 evra i odlučila da novac uloži u nekretnine. Posle dva stana koja je pazarila u Beogradu, sada je rešila da kupi i nekretninu u Porto Montenegru.

Foto: ATAIMAGES

 

Lukasova bivša veoma je čest gost u jednom od najluksuznijih mesta u Crnoj Gori, pa više ne želi da baca novac na iznajmljivanje apartmana, već je rešila da sebi kupi stan u pomenutom mestu, saznaje Kurir.

Prema njihovim navodia, Sonja je pikirala stan u jednoj od najlepših zgrada još pre sezone i za njega je spremna da iskešira između 200.000 i 300.000 evra.

 

 

- Stan ima oko 50 kvadrata i pogled, naravno, prema moru, dok se ispred same zgrade nalazi veštačko jezero. Ona stalno ovde dolazi, nebitno je doba godine. Nekad dođe sama i provede ovde nekoliko dana, nekad s ćerkom. Razne priče je prate, ali ona se ovde ponaša sasvim normalno i prijatna je žena - ispričao je sagovornik Kurira, ali nije znao da li će Lukasova bivša nekretninu pazariti za keš ili na kredit.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija