• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.07.2024

15:09

"Bili smo u policiji i dali detaljnu izjavu": Peđa Damnjanović o napadu manijaka na njegovu ćerku

Informer/Instagram

Estrada

"Bili smo u policiji i dali detaljnu izjavu": Peđa Damnjanović o napadu manijaka na njegovu ćerku

Podeli vest

Peđa je za Informer ispričao da je uplašen, ali i besan zbog onoga što se dogodilo njegovoj naslednici.

Glumac Peđa Damnjanović se danas oglasio na svom Instagram profilu i tom prilikom je ispričao kako je njegovu petnaestogodišnju ćerku presreo manijak na ulici. On je nju uhvatio za ruku, sve vreme joj govorio da je lepa i tražio joj broj telefona. Hana je uspela nekako da pobegne od njega i odmah je pozvala oca. 

Informer je sada stupio u kontak sa Peđom, koji ne može da sakrije bes zbog onoga što je njegova ćerkica danas doživela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Predrag Pedja Damnjanovic (@damnjanovski_)

- Sada ja patroliram ovde Banovim brdom, da vidim da li je moguće da živimo ono što gledamo u serijama. Besan sam iskreno da vam kažem i uplašen, a pre svega besan. Sada sam bio u policiji, oni još uvek nemaju fotografije tog manijaka, jer da imaju ja bih prvi to objavio na mrežama. U policiji su nam uzeli detaljne izjave. Ja se sada vozim po Banovom brdu i gledam da li negde imaju sigurnosne kamere oko mesta gde se to desilo - ispričao Peđa, a zatim opisao kako manijak izgleda. 

- To se isto desilo pre dve, tri godine u blizini njene škole i Hana mi kaže da joj je taj manijak zaličio na onog čoveka kog je viđala kod svoje škole. Ona je bila prestravljena u trenutku i pitanje koliko može da ispovezuje sve. Hana je zapamtila da taj čovek ima crnu, kraću kosu, crnu bradu, krive gornje zube i izrazito žute - rekao je on. 

Glumac kaže da uplašio kada ga je ćerka pozvala, pa se osmah obratio policiji. 

- Kada me je ćerka zvala i ispričala šta se desilo, ja sam odmah pozvao policiju i do detalja objasnio sve, oni su mi rekli da će odmah poslati patrolu. Onda smo ćerka i ja otišli do policije da damo izjavu. Uplašen sam, a pre svega besan i ne znam šta bih uradio tom čoveku da ga sada sretnem - izjavio je glumac i istakao da se njegova naslednica nakon svega oseča dobro: 

- Hana je dobro sada, hvala Bogu ništa se nije ozbiljnije desilo - rekao je Peđa za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)
Live TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)

Predsednik Džo Bajden je pozitivan na koronavirus i ima blage simptome, saopšteno je iz Bele kuće juče, a preneo je BBC. Bajden je trebalo da govori na događaju u Las Vegasu u sredu popodne po lokalnom vremenu, a u sklopu napora da pridobije latinoameričke glasače. Izvršna direktorka Unidosa Dženet Murgija saopštila je gostima da je predsednik izrazio svoje žaljenje što nije mogao da se pojavi jer je bio pozitivan na koronavirus. Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorili su analitičar Branko Radun i novinar i pisac Aleksandar Gajović.

19.07.2024

13:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija