• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

20.07.2024

13:46

"Odlučila je da ne dođe iz njoj poznatih razloga!" Maja Berović progovorila o Ani Nikolić i proslavi na kojoj se "devojka od čokolade" nije pojavila

shutterstock/Informer

Estrada

"Odlučila je da ne dođe iz njoj poznatih razloga!" Maja Berović progovorila o Ani Nikolić i proslavi na kojoj se "devojka od čokolade" nije pojavila

Podeli vest

Pevačica Maja Berović progovorila je o Ani Nikolić koja je, iako je bila pozvana, izostala sa proslave rođendana njenog sina Lava.

Maja Berović proslavila je nedavno rođendan sina Lava u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a među zvanicama trebalo je da se nađe i Ana Nikolić, međutim, pevačica se tada nije pojavila.

Naime, iako je na žurku došao Goran Ratković Rale, sadašnji partner "devojke od čokolade", ona je izostala, a sada je Berovićeva otkrila i šta je razlog tome.

Foto: ATA Images

 

- Javila se da nije mogla da dođe... U jednom trenutku je odlučila da ne dođe iz njoj poznatih razloga, ali ne bih ja sada pričala o tome. To je između nas, ali u svakom slučaju je jako želela da dođe. Ništa joj nisam zamerila - rekla je Maja Berović za Blic.

Podsetimo, Goran Ratković Rale, na proslavi koju je organizovala Maja Berović, otkrio je šta ga je kod Ane Nikolić osvojilo.

- Osvojila me je načinom razmišljanja - istakao je kompozitor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija