• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

22.07.2024

09:54

Iznenađenje voditeljki Informer TV u programu uživo: Ana Mandić se nakon medenog meseca vratila, evo šta ju je sačekalo (VIDEO)

Privatna arhiva, Masha Banjdur, Dejan Milićević

Estrada

Iznenađenje voditeljki Informer TV u programu uživo: Ana Mandić se nakon medenog meseca vratila, evo šta ju je sačekalo (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka "Info jutra" Ana Mandić, nakon venčanja i medenog meseca, vratila se kao Ana Mandić Žugić, a njene kolege iz Informera uputile su joj sijaset lepih želja u programu uživo.

Voditeljka Informer televizije, šarmantna Ana Mandić, nedavno je stala na "ludi kamen" sa partnerom Nebojšom Žugićem.

Atraktivna plavuša i direktor Arene na večnu su se ljubav zakleli u Hramu Svetog Save, nakon čega su slavlje, za 300 zvanica, organizovali u jednom prestoničkom restoranu, o čemu je u ekskluzivnom intervjuu za Informer Mandićeva detaljnije govorila.

Foto: Privatna arhiva

 

Nakon raskošnog venčanja, ali i medenog meseca, prezenterka "Info jutra" vratila se kao Ana Žugić Mandić, a njene kolege sa televizije, nakon ulaska u bračne vode, uputile su joj sijaset lepih želja.

- Ana je moja emotivna račica. Inače, ja je zovem "barbi" i poželela bih joj da sa Nebojšom što pre dobije jednu takvu lepoticu, kao što je ona. Znači, da liči na nju, pa onda ona tri sina, koja je Nebojša poželeo, da dođu kasnije. A, nadam se da će, kada zatrudni, program voditi do devetog meseca, da ne budem ja u problemu (smeh) - rekla je najpre Ivona Tomković, direktorka programa Informer televizije, dok se Kija Kockar navodezala:

Foto: Privatna arhiva

 

- Mladom bračnom paru Žugić želim da budu srećni, imaju komunikaciju u braku, dece koliko god požele, putuju što više i da se podržavaju. 

U programu su govorile i Katarina Odalović, Jovana Matijašević, Zvezdana Jevtić i Miloš Kostadinović, a za kraj se emotivnom paru obratio Mussab Al Shukeir, urednik sajta Informer.rs.

- Ani Mandić želim puno ljubavi i sreće u braku, i da bar jedan fudbalski klub dobije sa Žugom, dakle 11 sinova - poručio je Mussab Al Shukeir.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija