• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.07.2024

11:53

Komšije progovorile o Desingerici i otkrile kakav je Despić van scene: "On privatno deluje kao jedan..."

Tanja Andric

Estrada

Komšije progovorile o Desingerici i otkrile kakav je Despić van scene: "On privatno deluje kao jedan..."

Podeli vest

Reper Dragomir Despić Desingerica postao je glavna tema u medijima, ali i na društvenim mrežama nakon što je na jednom nastupu u Crnoj Gori pljunuo devojci iz publike u usta.

Desingerica je poznat po agresivnim performansima, često udara publiku patikom po glavi, stavlja ljudima noge na glavu i poliva ih pićem, ali je ovaj put prešao sve granice. Ministarstvo kulture Crne Gore se takođe oglasilo i izrazilo je zabrinutost zbog njegovih nastupa.

Despić je na poslednjem nastupu izazvao buru u javnosti kada je pljunuo devojci iz publike u usta. Mnoge poznate ličnosti su se oglasile i osudile ovaj njegov preformans. 

Foto: Printscreen/X/kyotolos

 

Sada su i komšije prokomentarisale Dragomira i otkrile kakav je on kada se kamere ugase.

- Mi pratimo sve šta se dešava i piše o njemu, ali to nije isti čovek kojeg mi viđamo ovde svakodnevno po kraju. Uvek je nasmejan i pozitivan, uljudan i spreman da pomogne. Uvek ga vidim sa ćerkom i ženom. Ne znam šta mu treba sve ono za javnost, nekad je stvarno da se zgrozi čovek, ali to je valjda njegov metod da se probije, svakako ne podržavamo - rekao je jedan čovek iz obližnje zgrade.

Foto: Tanja Andric

 

Ipak, ima i onih, koji bez obzira što ga poznaju privatno, ne bi pustili decu na njegov nastup.

- Da ga nisam upoznao, prvi bih bio zgrožen time. Ipak, on privatno deluje kao jedan normalac, međutim nekad stvarno prelazi tu granicu. Iako ga poznajemo žena i ja, naše dete nikada ne bismo pustili na njegov nastup - rekao je komšija.

Komšinica je nahvalila Nevenu, suprugu Dragomira Depića.

- Žena mu je jako fina, ponekad deluje kao i da je sramota od svega što on radi. Kada su zajedno, vidi se da se stvarno vole, on je baš posvećen otac, ali i sam ima žensko dete, zašto mora ono pljuvanje u usta - dodala je jedna komšinica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević odbrusio opoziciji: Deklaracija nije pamflet, nego osnov političke borbe za opstanak Srba!
Politika

Vučević odbrusio opoziciji: Deklaracija nije pamflet, nego osnov političke borbe za opstanak Srba!

Deklaracija o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda nije nikakav pamflet i fikcija, nego prava nacionalna deklaracija i naš politički odgovor u odnosu na situaciju koja je prisutna na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj, poručio je danas u Skupštini Srbije premijer Miloš Vučević, kritikujući odnos opozicije prema ovom dokumentu.

24.07.2024

13:25

Jovanov odgovorio Milošu Jovanoviću: Kaže da je SPC temelj, a glasao protiv izgradnje crkve u Novom Sadu!
Politika

Jovanov odgovorio Milošu Jovanoviću: Kaže da je SPC temelj, a glasao protiv izgradnje crkve u Novom Sadu!

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija sutra“, reagovao je danas, tokom sednice Narodne skupštine, na izlaganje narodnog poslanika Miloša Jovanovića (Nova DSS-POKS-NADA) i poručio da je zanimljivo kad nam o važnoj ulozi SPC govore oni koji su u Novom Sadu glasali protiv izgradnje hrama SPC posvećenog velikomučenicima stradalim u Novosadskoj raciji, zajedno sa svima onima sa kojima su kasnije bili u koaliciji.

24.07.2024

13:14

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija