• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.07.2024

10:24

Kristijan Golubović u Hrvatskoj dobio jezive pretnje! Bivši zadrugar u paklu, pomenuli mu i decu

Instagram

Rijaliti

Kristijan Golubović u Hrvatskoj dobio jezive pretnje! Bivši zadrugar u paklu, pomenuli mu i decu

Podeli vest

Kristijan Golubović otkrio da su mu pretili na lajvu.

Bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović, putem Instagram profila podelio je jezive pretnje koje dobija.

Kako je otkrio, tokom lajva koji je vodio na TikToku, pretili su da će mu ubiti dete.

Foto: printscreen instagram/kristijan.krile_official

 

- Sinoć u TikTok lajvu poruka od monstruma kukavice - napisao je Golubović, koji nije mogao da ne reaguje na komentar u kome je pisalo: "Zaklaćemo ti dete", pa je osobi koja se krila iza profila bez slike i imena poručio:

- Samo da napomenem junaku na tastaturi da sam tu u Hrvatskoj sa dvoje dece pa dođi - piše u Kristijanovoj objavi koju je podelio u Instagram priči.

Podsetimo, nedavno je Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica i supruga Kristijana Golubovića, podelila sa svojim  pratiocima na Instagramu loše iskustvo sa odmora u Hrvatskoj. 

Njen i Kristjanov stariji sin Kosta se rasekao, zbog čega je morao hitno na ušivanje. Iako je dete krvarilo u prvoj ambulatni su im rekli da nemaju potreban materijal za ušivanje, pa su ih poslali u drugu bolnicu koja se nalazila na sat vremena vožnje kolima, gde su čekali skori tri sata na intevenciju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li Ukrajina ima keca u rukavu za pobedu u ratu? Svesni su da ni po čemu ne mogu da pariraju Rusiji, pa napravili poseban vojni ogranak! Evo u čemu je trik! (VIDEO)
Live TV

Da li Ukrajina ima keca u rukavu za pobedu u ratu? Svesni su da ni po čemu ne mogu da pariraju Rusiji, pa napravili poseban vojni ogranak! Evo u čemu je trik! (VIDEO)

Da li je zaista rat toliko surov? Nema sumnje da postoji velika država i vladari iz senke; njihovo prisustvo sve je transparentnije, ali jedine žrtve svih sukoba i ratova samo su civili. U francuskoj prestonici, dešava se haos. Pariz je pod opsadom. Oko grada je postavljena žica. Ljudi nemaju nikakve informacije i to stvara sve veću paniku. Jedan pripadnik Hamasa izjavio je da će krvave suze teći u Parizu jer Francuska pomaže Izraelu u ratu. Uživo u program javio se i novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je komentarisao situaciju na ukrajinskom frontu. Urednik "Srbija tajmsa" Antonije Kovačević javio se uživo u emisiju gde je kometarisao povlačenje Džoa Bajdena sa mesta predsedničkog kandidata.

23.07.2024

22:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija