• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.07.2024

19:13

Uhapšeni Šmrk je otac poznatog pevača: Pričalo se da Senidu hoće da polije kiselinom, a sarađuje i sa bosanskim reperima

Shutterstock/ Instagram/sekulicgoga

Estrada

Uhapšeni Šmrk je otac poznatog pevača: Pričalo se da Senidu hoće da polije kiselinom, a sarađuje i sa bosanskim reperima

Podeli vest

Admir Arnautović Šmrk, koji je danas uhapšen u Sarajevu, otac je popularnog repera Inasa, a mediji su ranije navodili da je, zajedno sa svojom kriminalnom grupom, planirao napad na pevačicu Senidu Hajdarpašić.

U Sarajevu je danas, 25. jula, uhapšen Admir Arnautović Šmrk zbog premlaćivanja stranog državljanina, a ovu informaciju je potvrdila njegova advokatica Alena Begović za bosanske medije.

Prema nezvaničnim informacijama, pretučena osoba je iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, tačnije iz Dubaija.

Foto: instagram.com/sekulicgoga

 

Podsetimo, Šmrk je menadžer poznatom bosanskom dvojcu, a osim što je blizak saradnik popularnih repera, on je i otac poznatog repera Inasa Arnautovića.

Inače, Admir Arnautović Šmrk, uhapšen je i u septembru 2022. godine u sklopu akcije "Bumerang" koja se odnosila na organizovani kriminal, pranje novca i druga krivična dela, a tada su otkriveni novi strašni detalji u vezi njegove kriminalne grupe, a vezani su za popularnu pevačicu Senidu Hajdarpašić.

Naime, on je sa članovima svoje bande navodno planirao da teško fizički povredi pevačicu Senidu, tako što bi je ranio, prebio ili joj bacio kiselinu u lice.

Po nalogu Tužilaštva BiH akciju je provodio MUP KS, a oni su napravili izveštaj za policijske akcije, gde su izneli šokantne detalje.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako se navodi njegova grupa je navodno planirala fizički napad na pevačicu Senidu tokom njenog boravka u Sarajevu ili drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje.

Planirano je da je "prebiju, rane ili pospu kiselinom po licu", pisao je sarajevski Raport.

Kako se dalje navodi u izveštaju oni su bili "svesni da bi na taj način njoj naneli teške telesne povrede ili joj zdravlje teško narušili, odnosno ugrozili građanski mir što su i hteli".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija