• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

20.09.2023

22:19

Šmrk koga su hteli da ubiju Giba i Dulović viđan sa "škaljarcima"! Dovode ga u vezu i sa bivšim pripadnikom "zemunskog klana"?

Printscreen/You Tube

Vesti

Šmrk koga su hteli da ubiju Giba i Dulović viđan sa "škaljarcima"! Dovode ga u vezu i sa bivšim pripadnikom "zemunskog klana"?

Podeli vest

Dušan Jovanović Giba i Darko Dulović, javnosti poznati kao bliski saradnici kavačkog klana, uhapšeni su u Sarajevu sa lažnim dokumentima i mobilnim telefonima iz Češke, a operativna saznanja policije iz BiH pokazuju da su oni pripremali jednu likvidaciju.

Kako saznajemo, ispituje se čiji je život bio u opasnosti, a prema pojedinim izvorima iz susedne države, nije isključeno da je u pitanju Admir Arnautović Šmrk, koji je inače estradni menadžer poznat po saradnji sa reperima Bubom Korelijem i Džalom Bratom.

- Šmrk ima dosije, hapšen je i dovođen u vezu sa kriminalom, ali i ljudima s one strane zakona. Poslednji put je hapšen 2022, a postoje indicije da se kreće u društvu ljudi koji su bliski škaljarskom klanu - kaže naš izvor.

Foto: Instagram / Admir Arnautovic Smrk, Insider /Novak Đurović

 

On dodaje i da je istražiteljima interesantno to što se, navodno, u društvu Arnautovića poslednjih dana pojavljivao srpski kriminalac koji je bio deo ozloglašenog zemunskog klana.

- Arnautović je navodno blizak "škaljarcima", ali se još proverava da li je meta kavačkog klana bio on - kaže izvor i dodaje da se istražuje i mogućnost da je na meti uhapšenih "kavčana" bio i jedan inspektor iz MUP Kantona Sarajevo.

Foto: EPA/FEHIM DEMIR

 

Misterija treće osobe

- Proverava se da li su i njega nameravali da likvidiraju zbog toga što je radio na dešifrovanju Skaj aplikacije, zahvaljujući kojoj su otkriveni mnogi zločini i uhapšeni brojni pripadnici klanova - objašnjavaju izvori iz Bosne.

Traže ga Grci zbog Krfa

Dušan Jovanović Giba, kako piše bosanski Avaz, je na poternici Interpola koju je za njim raspisala Grčka zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu na Krfu 2020, kada su ubijeni visokopozicionirani pripadnici škaljarskog klana, Alan Kožar i Damir Hadžić.

Podsetimo, Jovanović i Dulović uhapšeni su u nedelju nakon što su iznajmili gotovo čitav sprat u luksuznom stambenom kompleksu "kule Sarajevo" kako bi, najverovatnije, opservirali metu. Prema saznanjima bosanskih medija, imali su pomagača u glavnom gradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija