• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.07.2024

19:43

"Ne ličim na sebe!" Poznata manekenka otvorila dušu o mukama kroz koje je prošla zbog estetskih zahvata: "Doktori su krivi"

ATAIMAGES

Estrada

"Ne ličim na sebe!" Poznata manekenka otvorila dušu o mukama kroz koje je prošla zbog estetskih zahvata: "Doktori su krivi"

Podeli vest

Dejana Živković odlučila je da pogovori o svim poteškoćama koje je imala zbog estetskih operacija.

Manekenka Dejana Živković nedavno je objavila na svom Instagramu da je uspela da skoro potpuno povrati prirodan izgled, a sada se osvrnula na sve probleme koje je imala zbog estetskih korekcija.

Foto: ATAIMAGES

 

- Konačno osećam olakšanje što sam uspela da objasnim sve što se dešavalo poslednjih nekoliko godina i šta je dovelo do toga da gotovo ne ličim na sebe. Ne želim da ispadne da su doktori krivi za sve. Sama sam odlučila da eksperimentišem sa svojim licem, ali u većini slučajeva su doktori bili krivi. Najviše sam zahvalna majčinstvu koje me je promenilo toliko da više nisam želela da izgledam neprirodno kao majka jednog, a zatim i drugog deteta. Najviše sam srećna što sam uspela da vratim svoj prirodan izgled - priznala je Dejana.

Manekenka je imala važnu poruku i za mlade devojke, koje je upozorila na moguće komplikacije.

- Odlazak na "ulepšavanje" ne mora značiti da ćete se uopšte ulepšati, a kamoli dobiti željeni rezultat. Uvek idite kod najboljih lekara, a ja sam uvek tu za savete. I dalje podržavam želje za promenama, ali treba imati granice jer, nažalost, neke greške nisu posledica loših lekara već nedostatka mera. Hvala bogu što se vraća moda prirodnog izgleda, i sve što uradimo treba da bude neprimetno. Prava istinska sreća ne dolazi na ovaj način već je trebamo tražiti unutar sebe, i nadam se da će mnogima trebati manje vremena nego meni da to shvate - poručila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija