• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.07.2024

14:08

"Stupila sam u vezu sa njim iz sažaljenja!" Devojka Branka Babovića besni, iznela svoju stranu priče: "Govorio je da će umreti ako ne bude sa mnom"

Masha Bandjur

Estrada

"Stupila sam u vezu sa njim iz sažaljenja!" Devojka Branka Babovića besni, iznela svoju stranu priče: "Govorio je da će umreti ako ne bude sa mnom"

Podeli vest

Babovićeva devojka je demantovala navode poznatog glumca.

Branko Babović, najpoznatiji po liku Đura Palice koga je tumačio u zabavnoj emisiji  "Kursadžije" nedavno je otkrio da je okončao svoj dugogodišnji brak sa suprugom Milicom, zbog 28 godina mlađe devojke.

- Razveo sam se zbog druge žene. Tu sam ja malo zaglibio, pravio sam greške. Neverstvo je bilo razlog razvoda, moja deca su teško podnela to. Moja devojka je mlađa od mene 28 godina, ali zabrljao sam i tu, tako da je bolje da o tome ne pričam - rekao je on u emisiji "Pretres" na Hype televiziji. 

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Sada se za medije oglasila V.S., dojučerašnja devojka poznatog glumca, koja je demantovala njegove navode. 

- Branko je otkrio detalje iz privatnog života i nemam ništa protiv, ali želim da se oglasim povodom laži i neistine što se tiče mene i našeg odnosa. Rekao je da je svoju suprugu prevario sa mnom, međutim to nije istina. Pre mene je imao puno ljubavnih afera za koje je njegova supruga znala. On i ja se znamo pre naše veze sedam godina, među nama nije bilo ništa. Bili smo prijatelji i poznanici, nije mi padalo na pamet da imam bilo šta sa njim. Bio mi je drag, kao i mnogima od nas. Kada se Branko razboleo u novembru 2017. i kada sam doputovala za Beograd, počinje naša priča. Njegova bolest i njegovo stanje je uticalo na mene kao na njegovog prijatelja. Bio je uporan da se nešto između nas desi. Moram biti iskrena, stupila sam u vezu sa njim iz sažaljenja - rekla je V.S. i nastavila:

Foto: Masha Bandjur

 

- Međutim, kada je imao treću operaciju upoznala sam njegovu drugu stranu. Non-stop mi je pisao i zvao, govorio mi je da će umreti ako ne bude sa mnom u vezi. Operisao se na Svetog Stefana, tog dana sam upalila tamjan i molila se da on preživi. Letela sam iz Frankfurta za Beograd da ga obiđem. Sećam se da mi je govorio da ga ni sin po dva dana ne zove i ne dolazi da ga obiđem, da mu samo prija moja energija. Tako je sve krenulo - navela je ona.

Foto: Instagram printscreen/ djuro.palica.official

 

Brankova bivša partnerka spomenula je i njegovu bivšu ženu.

- Babović je ispao nečovek jer me molio da ga ne ostavljam dok ne sredi stvari kod kuće... Nazvala sam njegovu suprugu Milicu i razgovarala sa njom, ona mi je rekla da on govori da ga uznemiravam, uhodim, da me je prijavio policiji, što apsolutno nije istina. Potvrdila mi je da između nje i njega nema ništa. Čak mi je rekla da će dati muštuluk prvoj koja ga odvede od nje - rekla je devojka.

V. S. se na kraju osvrnula i na još jedan Brankov navod. 

- Istakao je da sam 28 godina mlađa od njega i to želim da demantujem, mlada sam od njega 24 godine - rekla je V.S. za Hype.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!
Politika

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!

Šef poslničke grupe SNS Milenko Jovanov replicirao je danas, tokom prepodnevnog dela sednice Narodne skupštine, narodnom poslaniku Miroslavu Aleksiću koji je govorio o resursima, poljoprivredi, industriji... Poručio je da su na čelu protesta protiv litijuma likovi koji su govorili da je vlast posekla 40 odsto drveća u Srbiji, da su satanisti i da počinje borba protiv satanizma.

31.07.2024

15:32

Leskovačka mućkalica i zlatiborska komplet lepinja usred Pariza! Đak generacije iz škole u Apatinu u timu kuvara naših olimpijaca!
Društvo

Leskovačka mućkalica i zlatiborska komplet lepinja usred Pariza! Đak generacije iz škole u Apatinu u timu kuvara naših olimpijaca!

U okviru projekta Srpska kuća, pored kulturne i sportske, Srbija će predstaviti svoju kulinarsku baštinu, a među mladim kuvarima koji su podrška našim olimpijcima na putu ka osvajanju medalja je i nekadašnji đak generacije Tehničke škole u Apatinu, a danas student Visoke hotelijerske škole u Beogradu, Stefan Terek iz Odžaka.

31.07.2024

15:24

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21