• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.07.2024

12:09

Žao joj što nije bila sa Janjušem! Bivša rijaliti učesnica razočarana jer je Marko izabrao Aneli umesto nje, osula paljbu po rivalki

Aleksandar Jovanović Cile/Tanja Andrić

Rijaliti

Žao joj što nije bila sa Janjušem! Bivša rijaliti učesnica razočarana jer je Marko izabrao Aneli umesto nje, osula paljbu po rivalki

Podeli vest

Cvijanovićeva je ogolila dušu i iskreno govorila o Janjuševiću.

Jovana Cvijanović i Žana Omnia Đorđević sinoć su bile gošće u emisiji "Narod pita", kod voditeljke Maše Mihailović, gde su govorile o aktuelnim dešavanjima. 

U jednom trenutku, Jovana se dotakla i svog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona ne krije da je bila zaljubljena u Janjuša, a kako je istakla, žao joj je što nikada nisu bili u vezi i što je on ipak izabrao Aneli. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Bilo mi je lepo sa Janjušem, vidi se to. Nedostaje mi da vidim to kod sebe, volela bih da se zaljubim - kazala je Jovana.

- Koliko ti je žao što niste probali da uđete u vezu? - pitala je voditeljka.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Odustala sam jer sam videla da se ne može protiv vetrenjače. Videla sam da mu se dopala više Aneli, tu nije bilo mesta za mene. Bila sam povređena, ali to je njegov izbor. Smatram da je pogrešio, ona se potpuno pogrešno postavila prema njemu. Nikad ga nije slušala, obožavala je rijaliti i da se raspravlja sa drugima. Nju nije niko razapinjao, to su bili benigni napadi. Dobar je manipulator, zna da uvredi i povredi. Da se meni desila trudnoća, da je Janjuš neko koga volim, ne bi postojao način da ne rodim tu bebu. On bi stao iza tog deteta i nje, kakav god ima je odnos bio. Ona je folirant, znala je da neće roditi tu bebu - rekla je Jovana.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

U celu priču se umešala i Žana. 

- Verujem da je tu bilo ljubavi, ali nisu bili spremni za to. Janjuš nije pokazao da je muškarac, a itekako je znao šta radi. Aneli je imala vrlo tešku situaciju i sa bivšim suprugom, negde i mogu da razumem njenu odluku - rekla je Žana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21