• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

04.08.2024

17:01

San svakog deteta! Rasta napravio ćerkici rođendansku žurku za pamćenje, vodio računa o svakom detalju (FOTO)

Informer

Estrada

San svakog deteta! Rasta napravio ćerkici rođendansku žurku za pamćenje, vodio računa o svakom detalju (FOTO)

Podeli vest

Đurić je na svom Instagram profilu podelio slike i snimke sa rođendanske proslave svoje ćerke.

Ćerkica pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, Tara, juče je napunila 7 godina, a njen tata joj je danas napravio gala proslavu. 

Foto: Informer

 

Naime, on je iznajmio luksuznu kuću uz samu reku i pobrinuo se da na žurki bude sve što je njegova naslednica zamislila. 

Pored prelepe dekoracije sa balonima i dečijim motivima, u dvorištu se nalazio u veliki, beli dvorac u kom su Tarini drugari mogli da se igraju, a kao posebno iznenađenje za decu bila je pena parti. To nije sve, u dvorištu se nalazilo i nekoliko pagoda ispod kojih su bili stolovi, ukrašeni belim stoljnjacima i cvećem. Rasta se potrudio da pored zanimacija za decu, bude i dosta raznovrsne hrane. 

Njegova naslednica je na sebi imala prelepu, belu haljinu sa svetlucavim detaljima i tilom, pa je izgledala kao prava princeza. 

Da Rasta ni za šta nije štedeo novac, govori činjenica da je za ovu priliku uzeo čak dve torte, jednu koja je bila sa fondanom plave i drugu sa fondanom zelene boje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!
NERAZUMNO

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!

Preporuka EU Kijevu da zabrani tranzit ruske nafte odgovara interesima SAD, kojima je potrebna potpuna zavisnost Brisela od američkih energetskih resursa, prokomentarisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reči mađarskog šefa diplomatije Petera Sijarta da je zabrana tranzita koordinirana iz Brisela.

04.08.2024

14:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija