• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.-D.G.

06.08.2024

08:52

"Sram ga bilo, ovo mu nije prvi put!" Aca Amadeus podržao Informerovu inicijativu da se Bebeku zabrani koncert u Beogradu

ATAIMAGES/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Sram ga bilo, ovo mu nije prvi put!" Aca Amadeus podržao Informerovu inicijativu da se Bebeku zabrani koncert u Beogradu

Podeli vest

Frontmen "Amadeus" benda apsolutno je saglasan sa inicijativom Informera da se Željku Bebeku zabrani koncert u Sava Centru.

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek pevao je na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, a njegov koncert na dan kad je desetine hiljada Srba stradalo i proterano sa svojih ognjišta organizatori su nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede". Zbog ovog gnusnog čina prema srpskim žrtvama Informer traži hitnu zabranu koncerta koji je Željko Bebek zakazao u Sava centru za 15. novembar

Foto: ATA Images

 

Da je sramno da posle veselja na dan pogroma Srba, o kom se bez stida hvalio i na društvenim mrežama, peva u Srbiji, smatra i Aleksandar Aca Stanimirović, jedan od osnivača muzičkog sastava "Amadeus".

- Sram ga bilo što je pevao na godišnjici "Oluje". To je veoma tužan događaj jer je veliki broj ljudi stradao i mislim da nije ljudski da se na taj dan održavaju koncerti i peva. Ovo njemu nije prvi put da nastupa na godišnjici "Oluje". On je pevao i 2012. godine, nakon čega je izjavio da je zahvaljujući njemu ovaj tužni događaj postao "narodna proslava". Apsolutno podržavam želju da mu se zabrani održavanje koncerta u Sava centru, jer ljudima koji pljuju Srbiju, nije mesto u istoj - rekao je Aca Amadeus za Informer.

Foto: Printscreen/Instagram/acaamadeus

 

Muzičar podseća da Bog sve vidi i da Bebeku ide na čast sve ono što je uradio, ali ima jedno pitanje i za menadžere.

- Pitao bih i menadžere kako ih nije sramota da mu nakon svega zakazuju koncert u našoj zemlji? Nadam se da do tog koncerta neće ni doći - jasan je Stanimirović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Pale cene svinjskog mesa! Pre 3 meseca na pijacama se plaćalo gotovo duplo više - Ovo je detaljan cenovnik
Društvo

Pale cene svinjskog mesa! Pre 3 meseca na pijacama se plaćalo gotovo duplo više - Ovo je detaljan cenovnik

Cena prasadi na stočnim pijacama u Srbiji dvostruko je niža nego u vreme uskršnjih praznika. Tako se ovih nedelja kilogram žive stoke pazari za 350 do 400 dinara, dok je s proleća ona dostizala i 1.000. Tada se prase težine 10-12 kilograma nije moglo kupiti jeftinije od hiljadarke po kilogramu, dok teža, od 20 do 25 kilograma, su cenili između 700 i 800 dinara.

06.08.2024

10:44

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija