• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.08.2024

10:47

Era Ojdanić stao uz Informer! Legenda folk muzike povodom Bebekovog koncerta: "Mene su zabranili u Vukovaru"

ATAIMAGES

Estrada

Era Ojdanić stao uz Informer! Legenda folk muzike povodom Bebekovog koncerta: "Mene su zabranili u Vukovaru"

Podeli vest

Legenda narodne muzike Era Ojdanić ističe da je njemu pre više godina zabranjen koncert u Hrvatskoj bez očiglednog razloga.

Željko Bebek pevao je na proslavi proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, istovremeno reklamirajući koncert u Sava Centru. S obzirom na to da je pokazao da je imun na srpske žrtve, ali ne i srpske pare Informer traži hitnu zabranu koncerta koji je Željko Bebek zakazao u srpskoj prestonici za 15. novembar. Legenda narodne muzike Era Ojdanić ističe da uvek stoji uz odluke redakcije Informer.

Foto: Masha Bandjur

 

- Estrada ne bi trebala da se meša u politiku, naročito kad su takve stvari u pitanju. Ja sve cenim i poštujem, volim i ponosan sam što sam Srbin i što živim u zemlji koja se zove Srbija. Svako radi po svojoj savesti, kako oseća u duši i kako ga emocije vode - smatra Era i dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ministarstvo kulture određuje i kontroliše i trebalo bi da odluči da li će mu zabraniti koncert. Ja samo znam da je meni pre 6 ili 7 godina zabranjen koncert u Vukovaru kad su naša deca imala takmičenje harmonikaša. Kada je objavljen reklamni materijal oni su zabranili koncert i naravno poskidali moj reklamni materijal i plakate. Meni je bio zabranjen koncert u Vukovaru, a ministarstvo za kulturu Republike Srbije neka razmotri i odluči u Bebekovom slučaju - rekao je Ojdanić za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija