• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

08.08.2024

11:51

Nosi moćnu poruku! Barbara Bobak otkrila koju pesmu bi zapevala Novaku na dočeku

Reuters, Public

Estrada

Nosi moćnu poruku! Barbara Bobak otkrila koju pesmu bi zapevala Novaku na dočeku

Podeli vest

Pevačica ne prati mnogo sport, ali zna koju bi pesmu otpevala najboljem teniseru svih vremena.

Posle Novaka i njegovog osvajanja zlata, Srbe su obradovali košarkaši, ali i vaterpolisti. Brojne estradne ličnosti pokazale su da aktivno prate Olimpijske igre i sa celom naciom se raduju uspesima naših sportista u Parizu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Mlada pevačica Barbara Bobak kaže da je "operisana" od sporta i priznaje da ne prati Olimpijadu, ali za Đokovića ima najlepše reči.

- Sad će ljudi da me razapnu, ali ja sam baš operisana od sporta. Znam za Novaka. Ne možeš da ne znaš za Novaka, samo što sam živela u nekom ubeđenju da je Novak to sve davno već poosvajao i da on sad samo tako, igra tenis. Bila sam ubeđena da on ima sve turnire ikada, još otkad, ali eto, drago mi je i čestitam mu još jednom na olimpijskom zlatu i želim sve najbolje. Ali sada, za sve ostalo, stvarno, niti imam vremena da pratim. Stvarno me ne interesuje sport. Pokušala sam da dam šansu, ali me baš ne interesuje -iskrena je pevačica.

Foto: EPAIMAGES

 

Kad bi Nole izrazio želju da na dočeku peva Barbara, evo koju pesmu bi mu pevačica posvetila.

- Mislim da on ne bi izrazio želju da ga ja dočekam. Njegov muzički ukus se ne poklapa sa ovim što radim, ali pevala bih mu "Ne može nam niko i ništa" - rekla je Barbara za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija