• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

08.08.2024

12:29

Jelena Đoković otkrila detalje večere kod Bekamovih! Supruga najboljeg tenisera ispričala koje pitanje je postavila slavnom paru

Public, Profimedia

Estrada

Jelena Đoković otkrila detalje večere kod Bekamovih! Supruga najboljeg tenisera ispričala koje pitanje je postavila slavnom paru

Podeli vest

Supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića otvoreno je govorila o problemu zbog kog je i čuvenom paru tražila savet.

Jelena Đoković često govori o roditeljstvu i odgajanju dece. Supruga najboljeg tenisera svih vremena stalno uči o novim metodama, sluša savete stručnjaka, ali zna da potraži i savet iskusnijih. Nedavno je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je pomoć potražila i od Dejvida i Viktorije Bekam.

Foto: ATA Images

 

- Tragam za odgovorom, nemam koga da pitam u našem okruženju nema neko slično iskustvo. Igrom prilika, pre možda šest godina, smo bili na večeri sa Dejvidom i Viktorijom Bekom i ja sam došla sa pitanjem: "Kako vi podnosite ovu slavu i taj život? Imate četvoro dece" - ispričla je Jelena u emisiji "Kec na jedanaest".

Prema njenim rečima Dejvid i Viktorija su se pomirili sa situacijom u kojoj žive, a Jeleni su odgovorili: 

- Pa dobro, moraš da uzmeš to kao realnost.

Foto: Shutterstock

 

Novakova supruga kaže da je imala anksiozne momente i potrebu da zaštiti svoju decu.

- Neki ljudi se prilagode tome. Primetila sam da su i oni prošli kroz te anksiozne momente, dakle mislim da je prirodno za svakog roditelja, bez obzira na to da li je njegov tata poznata ličnost ili ne. Roditelji žele da zaštite dete od bilo čega i neke stvari možemo da sprečimo, a neke, nažalost, ne možemo - kaže Jelena i dodaje da svakodnevno prihvata nove situacije koje su joj nametnute ovom ulogom i dodaje: 

Foto: Foto: Profimedia

 

- Neke mnogo teže prihvatam nego druge i često se osećam kao da sam izdala svoju decu time što sam ih izložila brojnim ljudima koji slikaju, koji ih procenjuju. Kod nas ni rođendani, ni slave ni krštenja ni ništa ne može da prođe bez nekoga ko to snima - priča Novakova supruga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija