• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.08.2024

15:07

JK zapretila Uragankama zbog "ukradene" pesme - otkrila ko je kriv za skandal! Obratila se javnosti, pa zarežala: "Te devojke nemaju..."

Instagram hurricane_official/Instagramkarleusastar

Estrada

JK zapretila Uragankama zbog "ukradene" pesme - otkrila ko je kriv za skandal! Obratila se javnosti, pa zarežala: "Te devojke nemaju..."

Podeli vest

Muzička zvezda Jelena Karleuša oglasila se nakon što su njenu pesmu "Runde" snimile članice grupe "Uragan".

Grupa "Harikejn" objavila je pesmu "Runde" koju je svojevremeno kupila Jelena Karleuša i za nju lično pisao Milan Laća Radulović.

Međutim, Jelenino objavljivanje numere stopirao je naslednik Laćine zaostavštine, Aleksandar Futa Radulović, no, uprkos tome, Karleušina verzija procurila je na društvenim mrežama, o čemu je Informer prvi pisao.

Taman kada se drama oko emotivne balade smirila, na platformi Jutjub završila je pomenuta numera u izvedbi Uraganki, na temu čega se sada, putem svog Instagram naloga, oglasila "mala od skandala".

Foto: instagram.com/karleusastar

 

- Tekst pesme "Runde" je moje vlasnistvo, ja sam pesmu platila, kupila itd. Verziju koju je bez dozvole objavila grupa "Hurricane" mogu da obrisem sa Jutjuba, a i svih platformi kad god poželim. Ali je njihova verzija... onako... Naravno, devojke iz grupe za ovu situaciju nisu ni malo krive jer rade šta im se kaže dok su pod ugovorom. Budite blagi prema njima, ponavljam - one nisu krive. Meni je žao jer je umesto dobrog marketinga grupa zasuta objektivnim kritikama. Menadžment grupe nije smeo da dopusti kiks da bilo ko posle mene izvede ovu pesmu jer... te devojke nemaju krvave suze. Moje suze jesu krvave. Devojke nisu preživele u životu ono što sam ja tako da ne mogu ni da priđu bolu i emociji koju ova pesma ima... P.S. (postoji li jedan dan u mom životu da se ne desi neko s*anje i neki haos? Evo jedan dan samo... samo jedan miran dan...)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ječmenica: Problemi sa "Vansijem" sve češći, to je nedopustivo
Politika

Ječmenica: Problemi sa "Vansijem" sve češći, to je nedopustivo

Pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za vazdušni saobraćaj Verica Ječmenica danas je, podovom novog prekida u radu softvera na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, poručila da problemi kompanije „Vansi“ postaju sve češći, što je nedopustivo za kompaniju takvog renomea i ponovo od njih zatražila objašnjenje.

10.08.2024

15:11

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)

Trebalo je da bude zlato, ali i bronza je vrhunski rezultat! Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u današnjem meču za bronzanu medalju pobedila svetskog šampiona Nemačku sa 93:83 (21:30, 17:16, 25:26, )! "Orlovi" su se tako revanširali "pancerima" za prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa u Manili, a osim toga, pokazali su neverovatnu mentalnu snagu da se podignu nakon nepravednog poraza od Amerike u polufinalu.

10.08.2024

12:47

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23