• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.08.2024

20:01

(FOTO) Oglasio se pevač koji je zabavljao "orlove" u Parizu: "Sjaj na njihovim licima je zlata vredan!" Evo ko je on i šta kaže o bakšišu

Facebook/Srdjan Grujicic

Estrada

(FOTO) Oglasio se pevač koji je zabavljao "orlove" u Parizu: "Sjaj na njihovim licima je zlata vredan!" Evo ko je on i šta kaže o bakšišu

Podeli vest

Srđan Grujičić, pevač koji je zajedno sa srpskim košarkašima slavio bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, oglasio se za medije.

Srpski košarkaši su, tokom jučerašnjeg dana, u Parizu priredili nezaboravnu proslavu povodom osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

I dok se snimci šeruju uz verovatno nikad duhovitije komentare i opise, mnogi komentarišu pevača Srđana Grujičića, koji je bio zadužen za dobar provod i koji ne krije zadovoljstvo što je bio deo istorije.

- Na proslavi je bilo sjajno! - počinje Grujičić svoje obraćanje.

- Videli ste na snimcima... Igrači su me pozvali preko zajedničkih prijatelja još pre dva meseca. Već tada su planirali proslavu ako osvoje medalju, samo smo čekali da vidimo od kakvog materijala će biti (smeh) - priča Srđan, pa dodaje:

Foto: Starsportphoto

 

- Čim su ušli u restoran bio je vidan sjaj na njihovim licima. E, taj sjaj je zlata vredan! Bilo je i suza, nisu mogli da zadrže emocije. Sav pritisak koji se nakupio tokom priprema i samog turnira, jednostavno je izašao iz njih u tom momentu. Svi su bili veseli na svoj način, svi su pevali iz duše, niko nije ostao ravnodušan. Nemoguće je izdvojiti nekog igrača. Videli ste kakvo je to zajedništvo, sinoć su svi uglas pevali Partizanove i Zvezdine himne bez obzira na to ko čiji dres nosi. Neverovatno.

Na snimcima se jasno vidi i da momci nisu štedeli kad je čašćavanje muzike u pitanju, a Srđan na to kaže:

- Bakšiš je za mene sekundarna stvar, postoji nešto vrednije od bakšiša, od svega, a to je zajedništvo koje sam video kod njih, tu sreću, tu radost... Mnogo je vredno biti među njima i deliti radost!

Srđan je otkrio da mu je ova svirka jedna od najdražih.

- Ja sam inače profesor na pariskom Konzervatorijumu, bavim se ozbiljnom muzikom i svirao sam zaista mnogim velikim imenima, od predsednika do kraljeva, ali među omiljenijim "svirkama" bila mi je ova juče - rekao je Srđan za Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Novi napad na Trampa?! Šta se ovo dešava u Americi?
Planeta

Novi napad na Trampa?! Šta se ovo dešava u Americi?

Štab za kampanju bivšeg predsednika SAD i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa saopštio je da je bio meta hakerskog napada i da sumnja da su iranski akteri umešani u krađu i distribuciju osetljivih internih dokumenata.

11.08.2024

21:46

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"
Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je Rusija tokom leta, iz svoje zapadne Kurske oblasti, izvela skoro 2.000 granatiranja na oblast Sumi u Ukrajini, nakon čega je, kako je naglasio, usledio "pravičan" ukrajinski odgovor.

11.08.2024

20:38

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23