• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.08.2024

22:37

Džajina ćerka u mini haljini oduzima dah! Dragana pleni na rođendanu Milice Pavlović, s pravom je zovu seks-bombom (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Džajina ćerka u mini haljini oduzima dah! Dragana pleni na rođendanu Milice Pavlović, s pravom je zovu seks-bombom (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka Dragana Džajić pojavila se na rođendanu pevačice Milice Pavlović.

Milica Pavlović večeras, 11. avgusta, proslavlja 33. rođendan u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Pevačica je za oko šezdeset gostiju priredila raskošnu zabavu, koju su upriličile brojne javne ličnosti, poput Jelene Karleuše, Dragane Mićalović, Ane Kokić, Žike Jakšića i drugih.

Foto: ATAIMAGES

 

S tim u vezi, ogromnu pažnju privukao je dolazak i voditeljke Dragane Džajić, ćerke predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Dragana Džajića.

Lepa Džajina ćerka pojavila se u beloj mini haljini, koju je uparila sa srebrnim cipelama, a jednostavnom šminkom i frizurom nema koga nije oduševila.

Ona je odmah po dolasku pozirala sa slavljenicom, a fotografije nasmejanih dama pogledajte u galeriji ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"
Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je Rusija tokom leta, iz svoje zapadne Kurske oblasti, izvela skoro 2.000 granatiranja na oblast Sumi u Ukrajini, nakon čega je, kako je naglasio, usledio "pravičan" ukrajinski odgovor.

11.08.2024

20:38

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23