• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S.

12.08.2024

12:59

"Obožavam da pevam pred publikom na jugu": Milica Todorović zapalila Bojnik, pa otkrila kakvo iznenađenje sprema fanovima! (VIDEO)

Informer

Estrada

"Obožavam da pevam pred publikom na jugu": Milica Todorović zapalila Bojnik, pa otkrila kakvo iznenađenje sprema fanovima! (VIDEO)

Podeli vest

Milica Todorović je sinoć napravila atmosferu za pamćenje.

Trodnevna tradicionalna manifestacija "Bojničko leto", najstarija, najposećenija i najveća manifestacija u opštini Bojnik, sinoć je završena nastupom pevačice Milice Todorović, koja je oduševila publiku na jugu svojim izgledom i pevanjem. 

Foto: Informer

 

Todorović je na nastupu, na kojem je bilo više hiljada građana, ponela dugu mint lepršavu haljinu i zasenila sve svoje fanove, koji su uživali uz sve njene najveće hitove "Ljubav manje", "Uporedi me", "Ti moje zlato", "Uno beso", i tako dalje. 

Nakon završenog nastupa Milica Todorović je za Informer potvrdila da je uživala, što je i dokazala njena ludačka energija na sceni, ali je istakla da uvek uživa kad peva na jugu. 

Milica je objasnila zašto joj je zadovoljstvo da peva pred publikom južno od Beograda.

- Obožavam da pevam na jugu naravno, jer imam puno prijatelja. Ja sam iz Kruševca, nije to toliko južno, ali jug je, ja to sve zovem jug. Ljudi su mnogo muzikalni, raspevani, vole komunikaciju sa izvođačem... Evo koliko je pevača samo Leskovac iznedrio - rekla je ona, pa poručila čitaocima Informera:

- Gledajte me, slušajte me, volite moje pesme, dolazite na moje koncerte i očekujte od mene album uskoro - rekla je Milica. 

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23