• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

14.08.2024

12:51

Toma Panić umislio da je bitan! Bivši rijaliti učesnik dao sebi za pravo da proziva zvezde i komentariše kome je bilo mesto na bini tokom proslave medalja (FOTO)

Ataimages/Printscreen/Instagram/iamtomapanic

Estrada

Toma Panić umislio da je bitan! Bivši rijaliti učesnik dao sebi za pravo da proziva zvezde i komentariše kome je bilo mesto na bini tokom proslave medalja (FOTO)

Podeli vest

Suprug Nadežde Biljić smatra da je merodavan da presudi kome je bilo mesto na bini tokom proslave srpskih olimpijaca.

Srpski sportisti pre dva dana proslavili su osvojene medalje u jednom prestoničkom klubu, a ova žurka je, iako to niko nije planirao pokrenula novi estradni rat. Među pevačima koji su bili pozvani da pevaju olimpijcima bili su i Radiša Trajković Đani i Željko Šašić, koji na kraju nisu ni stigli na red da se late mikrofona. Zbog toga se, vidno razočaran ponašanjem kolega, Đani obratio javnosti putem Instagrama.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama!!! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani, a sa njim se složio i njegov kolega Željko Šašić.

Na ovu izjavu, ničim izazvan, reagovao je Toma Panić, muž pevačice Nadežde Biljić, koja se očigledno slaže sa njim s obzirom na to da je njegovu objavu podelila i na svom Instagramu. 

Foto: Printscreen/Instagram/iamtomapanic

 

- Taman pomisliš da seljacizmu i ljigavštinama, prolazi vreme, kad ono međutim. Bez stila totalno seljački! Za sve osim Milice Pavlović mislim da im nije bilo mesto tamo. To hrljenje i seljačko laktanje je izašlo iz mode! Koliko vidim ovi egomanijaci će napraviti situaciju da će pevati samo nekolicina pevača, a da će ostali moliti i plaćati da negde pevaju, odnosno već mole iz datog priloga. I da, nije vam to, dobra Nadežda Biljić kojoj ste otimali mikrofon gde god se pojavi, karma je čudo - napisao je Panić na Instagramu.

Foto: Foto: ATA Images

 

Panić je tako izvređao kolege svoje supruge i sebe stavio u poziciju da procenjuje ko je zaslužan da peva na proslavi, iako za to moje ni najmanje kvalifikovan. Prozivajući ih za, kako je rekao "seljačko laktanje" Toma je sebi dozvolio da komentariše i ocenjuje pevače koje iza sebe imaju godine rada i dokazanih uspeha. Bivši maneken, međutim, propustio je činjenicu da su se na proslavi olimpijaca, našli pevači koje su sportisti želeli da čuju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petković jasan: Kurti i Bisljimi samo žele sukobe, ne interesuju ih sporazumi oko mosta!
Politika

Petković jasan: Kurti i Bisljimi samo žele sukobe, ne interesuju ih sporazumi oko mosta!

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i glavni prištinski pregovarač Besnik Bisljimi očigledno samo hoće sukobe, jer ih ne interesuju sporazumi, zbog čega ni reč nisu rekli o obavezama Prištine koje i dalje nisu ispunjene kao uslov za otvaranje mosta i da o tome ćute "kao zaliveni".

14.08.2024

13:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14