• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.08.2024

08:39

"On je borac": Protiv Marka Miljkovića podignuta je optužnica, a evo kakav stav Anabela ima o zetu!

ATAIMAGES

Estrada

"On je borac": Protiv Marka Miljkovića podignuta je optužnica, a evo kakav stav Anabela ima o zetu!

Podeli vest

Anabela Atijas imala je brojne nesuglasice sa zetom Markom Miljkovićem, ali su zbog njene ćerke zakopali ratne sekire.

Jutjuberka Luna Đogani jednom prilikom je u svojoj emisiji ugostila svoju majku, pevačicu Anabelu Atijas, koja je tada iznela iskreno mišljenje o svom zetu Marku Miljkoviću.

Anabela je u jednom trenutku trebalo da nabroji tri Markove vrline, a pevačica ih je navela kao iz topa.

Foto: ATAIMAGES/instagram

 

- Kao prvo, veliki je borac, ambiciozan, ima potrebu konstantno da stvara, gde god ga baciš, on se snalazi. Drugo, volim što apsolutno nema problem da radi ni za 5, a ni za 5.555 evra i treće što učestvuje u odgajanju svoje dece i što sa njima gradi jedan fenomenalan odnos – rekla je Anabela.

Tom prilikom kratko se osvrnula i na nedavni problem koji su Marko i Luna imali sa komšijama.

Foto: Informer/shutterstock

 

- Treba biti smiren. Kada se sve to dešavalo, sebi sam govorila: "Samo budi smirena, sve će biti dobro. Njima si sada potrebna smirena". Tako je i bilo, na kraju je sve dobro - rekla je ona.

Pevačica je nakon toga istakla da će uvek biti podrška Luni, ma šta se dešavalo.

Foto: ATAIMAGES

 

- Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega, ja sam njena majka i baka Luninoj deci… Jednostavno, ne bih bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram da podržim svoje i u dobru i u zlu - rekla je i dodala:

Foto: Informer

 

- Ja sam stvarno bila jaka. Potrebna sam Luni takva - jaka. Zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Bila sam sve vreme sa starijom unukom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi treba da radimo na tome. Sve je za ljude. Svima sve može da se desi, nemojte da mislite da ne može!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale
Politika

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale

Predsednica skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Danijela Vujičić ocenila je jutros da nema apsolutno nikakvih uslova da most na Ibru u Kosovskoj Mitrovici u ovom trenutku bude otvoren i navela je da taj most za Srbe u severnim opštinanam Kosova i Metohije predstavlja simbol otpora rušenju svega srpskog.

16.08.2024

13:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija