• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

18.08.2024

13:10

(VIDEO/FOTO) Luna Đogani u ludom provodu! Jutjuberka zapevala iz sveg glasa, a evo kome je posvetila stihove

Ataimages

Estrada

(VIDEO/FOTO) Luna Đogani u ludom provodu! Jutjuberka zapevala iz sveg glasa, a evo kome je posvetila stihove

Podeli vest

Među brojnim obožavaocima Eda Širana sinoć se na Ušću našla i Luna Đogani, koja je uživala u hitovima muzičke zvezde.

Ed Širan je sinoć, 17. avgusta na Ušću održao spektakularan koncert koji će beogradska publika dugo pamtiti. Među brojnim ličnostima sa javne scene koje su došle da uživo čuju čuvenog pevača bila je i jutjuberka Luna Đogani.

Foto: Printscreen/Instagram/luna_djogani

 

Ona je na koncert došla sa drugom, mlađom sestrom Blankicom i dečkom svoje majke Anderejem Atijasom. Đoganija je sve vreme đuskala i pevala, a tekstove Edovih hitova znala je od reči do reči. U jednom momentu, krenula je po piće, a baš tog časa počela je njena omiljena pesma, što je Luna prokomentarisala rečima:

- Uvek krenem negde kad ne treba - konstatovala je Luna i požurila da nastavi sa provodom.

Jutjuberka je cele večeri uživala u spektaklu, snimala se kako peva, a nekoliko pesama posvetila je svojoj deci i suprugu Marku Miljkoviću.

Nastup je započeo nešto posle 20 časova, nakon što je grafika odbrojavala minute do dolaska glavne zvezde večeri.

Širan je pred brojnim obožavateljima, od dece do starijih, otvorio svoj prvi koncert u Srbiji izvođenjem velikog hita "Castle on the Hill".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija