• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.08.2024

11:59

"Ako prekoračim čašicu i ako me pukne..." Sale Tropiko otkrio kakav je kada malo više popije!

Privatna arhiva

Estrada

"Ako prekoračim čašicu i ako me pukne..." Sale Tropiko otkrio kakav je kada malo više popije!

Podeli vest

Sale Tropiko reko je da uz alkohol svaka pesma može da ga pogodi.

Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen Tropiko benda, poznatiji kao Sale Tropiko, u emisiji "Pun gas" otkrio je kako izgledaju oni momenti kada privatno uživa na veseljima, te priznao da poput svakog čoveka od krvi i mesa voli da se opusti uz koju čašicu više.

Naime, Sale je od onih koji nemaju omiljenu pesmu, štaviše, svaka ga pogodi ako je atmosfera na nivou.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ja volim muziku i neretko se odazovem na slavlja što kolega što privatno i volim da zapevam na tim prilikama. E sad to što si me pitala da li dajem bakšiš, to je stvar kulture. Ja sam čovek od momenta, nemam omiljenu pesmu, sve volim. Što se tiče te muzike koja dira u srce, svašta nešto me dirne, ako sam prekoračio čašicu i ako me pukne, može svaka da me pogodi - rekao je Sale, koji kaže da je nastupe tokom radne sedmice prebacio na vikende da bi više vremena provodio s porodicom:

Foto: ATA Images

 

- Životni tempo svirki tokom čitave sedmice smo zamenili nastupima vikendom da bi preko nedelje bili tu za sebe, kako bi mogli biti za druge. Ja sam neko ko već do devet nema energije, tako da rano ležem, bukvalno s decom ili već na početku filma zaspim. Ustajem vrlo rano, između pet i šest, popijem sve kapi, čajeve, pomolim se Bogu, okadim kuću i lagano započnem dan. Ako je škola, onda budim svoje princeze i tek onda nastaje haos s njima i spremanjem, koje se uvek oduži, jer su devojčice i jer uvek postoji ono "ali".

Pesma "Misliću na tebe", koja je ujedno i lična karta Tropiko benda, uopšte nije bila pisana za njih, otkriva Sale, već je čekala u nekoj fioci.

Foto: ATA Images

 

- "Misliću na tebe" nije pisana za nas, ali sam ja odigrao tako da pesma koju je napisao Dragan Brajović Braja bude na kraju naša i tako je i počeo "Tropiko bend", ta pesma nas je obeležila - zaključio je Sale.

Sale Tropiko, pored opuštanja uz čašicu, ima i hobi u kojem uživa kad god mu vremenske prilike dozvoljavaju.

- Ja za svoj ćeif vozim čopera, nisam ekstremista u vožnji, to mi je sredstvo za opuštanje, posmatram prirodu, mirišem cveće, uživam u onome u čemu ne možete dok vozite automobil. Na motoru niste ograničeni, pa je i opuštanje i uživanje maksimalno - rekao je Sale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Kolektivni Zapad u panici! Investitori rata uveliko razmišljaju o smeni Zelenskog! Ko će da vraća pare uložene u Ukrajinu?
Live TV

(VIDEO) Kolektivni Zapad u panici! Investitori rata uveliko razmišljaju o smeni Zelenskog! Ko će da vraća pare uložene u Ukrajinu?

Ruski marinci zarobili ukrajinske diverzante. Indijski premijer Modi posetiće Ukrajinu. Putin u poseti Azerbedžanu. Južna Koreja i SAD počele zajedničke vojne vežbe nuklearnog napada na Severnu Koreju. Hamas preuzeo odgovornost za bombaški napad u Tel Avivu. U emisji "Rat uživo" na ovu temu govorili su sociolog Ilija Kajtez i pilot pukovnik u penziji Milorad Đošić. Uživo u program javio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o prvom naoružanju Nemačke nakon Drugog svetskog rata.

19.08.2024

21:45

Savez pravoslavaca i muslimana jedini put! Britanci zloupotrebili vehabizam!(VIDEO)
Live TV

Savez pravoslavaca i muslimana jedini put! Britanci zloupotrebili vehabizam!(VIDEO)

Vehabija Senad Ramović Becan proveo je godine u zatvoru, u samici. Kada je izašao iz zatvora ostao je jednako radikalan i u svima je video neprijatelje. On jeste likvidiran, ali nije likvidiran problem. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su pukovnik specijalnih vojnih jedinica u penziji Srbobran Radić i Radomir Počuča, bivši protivterorista. Uživo u program putem vajber linka uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

19.08.2024

20:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Bajden u suzama! Predao štafetu Kamali, a onda se obrušio na Trampa! (VIDEO)
Planeta

Bajden u suzama! Predao štafetu Kamali, a onda se obrušio na Trampa! (VIDEO)

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden obratio se učesnicima Demokratske nacionalne konvencije u Čikagu, na kojoj bi trebalo da bude ozvaničena kandidatura Kamale Haris za predsednika. Bajden je pozdravljen četvorominutnim aplauzom i stajaćim ovacijama uz uzvike "Hvala Džo!" i transparente "Hvala Džo".

20.08.2024

08:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija