• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.08.2024

19:21

Američki mediji oduševljeni koncertom Milice Pavlović: "Ona je superstar, zadivila je publiku spektaklom!"

Benny Gaši

Estrada

Američki mediji oduševljeni koncertom Milice Pavlović: "Ona je superstar, zadivila je publiku spektaklom!"

Podeli vest

Kompletan region je brujao o spektaklu koji je Milica priredila, a američki magazini su objavili detaljne izveštaje o koncertu naše pevačice.

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre dva meseca održala još jedan koncert u okviru turneje "Lav" u Areni Zagreb, a da je reč o svektaklu svetskih razmera stiže i potvrda direktno iz Amerike.

Foto: Foto: Benny Gaši

 

Publika u Areni je još te noći Pavlovićevu nagradila gromoglaznim aplauzom i ovacijama koje su trajale nekoliko minuta, budući da ih je raspametila neverovatnim audio-vizualnim spektaklom koji sem muzike uključuje i koreografije, scenografiju, multimedije, pirotehniku i neverovatnu rasvetu i svetlosne efekte.

Kompletan region je brujao o ovom koncertu, a da se dobar glas daleko čuje potvrdilo se i na ovom primeru jer su američki magazini "TPI" i "Design Online" objavili detaljne izveštaje o koncertu naše pevačice i izrazili divljenje za šou koji ke priredila publici u ovom delu Evrope.

Američki magazini Milicu Pavlović nazivaju superstarom sa ovih prostora, te navode "da je publika bila zadivljena u svakoj sekundi njenog koncerta".

Sem priznanja kompletnom timu koji je realizovao šou, oni su kontaktirali i Svena Kučinića, koji je radio kompletnu rasvetu koncerta jer su želeli da saznaju kako je šou realizovan i funkcionisao.

- Izuzetno sam ponosna što je koncert u Zagrebu imao ovako ogroman odjek i naravno da je veliko priznanje, za moju kompletnu ekipu i mene, da upravo naš koncert poslužio kao primer velikog spektakla u ovom delu Evrope. Mnogo smo radili na tome da publika u ta tri sata doživi nešto posebno i mislim da rezultati govore više od svega što bih ja mogla da kažem - poručila je Milica Pavlović.

Foto: Foto: Benny Gaši

 

Koncertna turneja "Lav" se nastavlja već za dva i po meseca, pa će šou koji je odjeknuo i u svetu kao neverovatan spektakl moći da vidi i publika širom regiona - 9. Novembra u Rijeci, 15. Novembra u Banja Luci, 14. Februara u Skoplju i 8. Marta u Sarajevu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: NED – Finansijsko oružje za nametanje politike SAD!
Kolumne

Nebojša Bakarec: NED – Finansijsko oružje za nametanje politike SAD!

Nacionalni fond za demokratiju - NED (engl. National Endowment for Democracy) je neprofitna američka vladina organizacija osnovana 1983. godine sa ciljem „promocije demokratije“. Fond dobija najveći deo finansijskih sredstava od Kongresa (United States Congress) i Ministarstva inostranih poslova SAD (US Department of State). U stvarnosti NED je zamena za dotadašnje „meke“ delatnosti CIA, i NED je organizacija koja je popunila prazan prostor u širenju američke meke moći, koji je postojao i pored slične delatnosti USAID i Stejt dipartmenta.

21.08.2024

18:53

TV

Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!
Live TV

Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!

Ono što nam se do juče činilo nemoguće, danas je došlo u Srbiju. Ako ovako nastavimo, ješćemo insekte! Zašto je Zapadu jako važno da uništi pravoslavnu crkvu u Rusiji i pravoslavlje uopšte? Na ovu temu u "Info danu" govorio je istoričar Goran Šarić. U drugom delu emisije priključili su se i Marko Lakić, novinar i ekonomista Nebojša Berak.

21.08.2024

19:24

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kapitulacija Kijeva znači rat sa "Blekrokom"! Putin i Rusija se spremaju za ključnu bitku, ali ne sa Ukrajinom i Zapadom!
Nimalo naivno!

Kapitulacija Kijeva znači rat sa "Blekrokom"! Putin i Rusija se spremaju za ključnu bitku, ali ne sa Ukrajinom i Zapadom!

Jedno od najvažnijih pitanja koja muče ne samo naše zaklete zapadne prijatelje, već i masovnog Rusa, jeste šta su tačno planovi Kremlja za Ukrajinu. Jer od toga će zavisiti trajanje Specijalne operacije, broj novih regiona, prihodi stanovništva, obim izgradnje za obnovu infrastrukture uništene ratom i ukrajinskom vlašću i još mnogo, mnogo toga.

21.08.2024

18:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija