• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.08.2024

12:56

I da želite, nikada ne biste pogodili ko je devojčica sa slike! Danas važi sa opaku seks-bombu, a nedavno je rodila sina (FOTO)

instagram.com/katarina_zivkovic_official

Estrada

I da želite, nikada ne biste pogodili ko je devojčica sa slike! Danas važi sa opaku seks-bombu, a nedavno je rodila sina (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Katarina Živković podelila je putem svog Instagram naloga fotografiju iz detinjstva.

Katarina Živković nedavno je na svet donela sina, kojeg je nazvala Stefan, a kako je izjavila po izlasku iz porodilišta, nikada nije bila srećnija.

Pevačica je od samog pojavljivanja važila za lepoticu, međutim, uprkos tome, ona se podvrgla nizu intervencija, te je svoj izgled, po mišljenju mnogih, dovela do savršenstva.

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

 

Živkovićeva je sada, putm svog Instagram naloga, podelila fotografiju iz detinjstva, a malo ko bi pogodio da je na objavi upravo jedna od najpoznatijih zvezda "Granda". 

Podsetimo, Katarina Živković nedavno je u razgovoru sa medijima otkrila čemu duguje negovan izgled na kojem bi joj mnoge dame pozavidele.

Da, koristim sve što savremeni antiejdžing nudi, i to ne krijem, naprotiv. Savetujem svim ženama da, ukoliko mogu, sebi priušte neki od tretmana uz pomoć kojeg će se osećati i izgledati lepše. Upravo to, da ne robuju predrasudama. Stil i tempo života nameću nam razne stresne situacije koje se odražavaju i na naše lice, samim tim i na bore. Odavno više nisu dovoljne samo skupe kreme. Tretmani koje koristim nisu skupi, ne traju duže od nekoliko minuta, a rezultati su vidljivi mesecima. Savetujem im da probaju jer se neće pokajati. Uz to, morate da vodite računa šta jedete, ali i da trenirate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Svečanost povodom prijema 183 podoficira u profesionalnu vojnu službu
Politika

Svečanost povodom prijema 183 podoficira u profesionalnu vojnu službu

Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je danas, u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, svečanosti povodom prijema u profesionalnu vojnu službu polaznika 23. klase Osnovnog kursa za podoficire i polaznika prve klase Kursa za podoficire kandidata iz građanstva. Svečanosti je prisustvovao zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović.

23.08.2024

14:10

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija