• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S.

23.08.2024

15:29

"Lekari čine sve što je u njihovoj moći!" Bori Đorđeviću se naglo pogoršalo zdravstveno stanje

shutterstock/Informer

Estrada

"Lekari čine sve što je u njihovoj moći!" Bori Đorđeviću se naglo pogoršalo zdravstveno stanje

Podeli vest

Bori Đorđeviću je sve lošije i trenutno je na kiseoniku, saznaje Informer.

Bori Đorđeviću narušeno je zdravlje i trenutno se nazali u bolnici u Ljubljani. Roker ima problema sa plućima, a kako sada prenose mediji, njegovo stanje se pogoršalo.

- Bori se pogoršalo stanje... Ima hroničnu opstruktivnu bolest pluća, lekari čine sve što je u njihovoj moći. Porodica je obaveštena o svemu - rekao je Obradović za Informer i dodao da će uskoro imati više detalja.

Podsetimo, frontmen "Riblje čorbe" pre tri dana je zadržan u bolnici u Ljubljani zbog problema sa plučima.

Foto: ATAIMAGES

 

- Bora je u bolnici, za 24 sata znaćemo sve. Za sada samo imamo informaciju da je u pitanju jaku upala pluća, porodica je o svemu obaveštena - rekao je tada Bane Obradović, menadžer grupe.

Naime, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija