• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.08.2024

15:38

Jovana Jeremić ulazi u "Farmu 8": Voditeljka otkrila sve detalje, fanovi u šoku

Informer

Rijaliti

Jovana Jeremić ulazi u "Farmu 8": Voditeljka otkrila sve detalje, fanovi u šoku

Podeli vest

Jovana otkrila poslovne planove za budućnost.

Polako se približava početak nove sezone rijalitija "Farma" i "Elite 8". Jovana Jeremić je sada otkrila da je više ljubitelj "Farme", pa je otkrila i da će u istu i ući.

- Davno je trebalo da ja uđem u "Farmu", kada sam završila fakultet. Ovo je moja kuća i volela bih da se vrate stari likovi, meni je "Farma" bio super projekat. Tamo su mnoga imena napravljena i mnogi pevači su u tom projektu izgradili karijeru - rekla je Jovana, pa dodala:

Foto: Printscreen You Tube/Estrada iz drugog ugla

 

- Ne znam ko ulazi ove sezone, ali otišla bih kod njih jedan dan posle Jutarnjeg programa da popijemo kafu - rekla je ona za okupljene medije ispred Pinka.

Foto: Printscreen/Instagram/zeljkomitrovic

 

Podsetimo, Željko Mitrović najavio je obnovu rijalitija Farma koji će početi u septembru ove godine. 

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i 30 različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala Farma, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagram profilu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predstavnici Vlade odgovorili sindikatima: Evo za koliko će minimalac biti povećan
Društvo

Predstavnici Vlade odgovorili sindikatima: Evo za koliko će minimalac biti povećan

Vlada Srbije predložila je danas da rast minimalne zarade u narednoj godini bude veći od 10 odsto, izjavio je državni sekretar Ministarstva finansija Saša Stevanović i naveo da bi se time postigao trogodišnji kontinuitet dvocifrenog rasta minimalca, nakon što je 2023. minimalna cena rada povećana za rekordnih 17,8 odsto, a prethodne za 14,3 odsto.

22.08.2024

15:12

Dečak dobio boginje pred more, tata pitao za savet, a Srbi napravili haos komentarima: "Pa šta, nek ide!"
Društvo

Dečak dobio boginje pred more, tata pitao za savet, a Srbi napravili haos komentarima: "Pa šta, nek ide!"

Dva dana pre polaska na letovanje, neočekivani problem sprečio je jednu srpsku porodicu da krene u Grčku. Aranžman preko agencije koji je bio u celosti uplaćen propao je, a onda je jedan tata postavio pitanje o povraćaju novca s obzirom na to da su letovanje otkazali zbog boginja koje je njihov sin dobio svega par dana pred put. Međutim, ogovori koje je dobio možda će ga naterati da se predomisli, iako zapravo nemaju veze sa njegovim pitanjem.

22.08.2024

15:02

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija