• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

24.08.2024

19:29

Anđelo bio u gej vezi sa poznatim influenserom?! Bojana Pavlović raskrinkala Rankovića, sa njim je godinama imao aferu?

Tanja Andric/shutterstock

Estrada

Anđelo bio u gej vezi sa poznatim influenserom?! Bojana Pavlović raskrinkala Rankovića, sa njim je godinama imao aferu?

Podeli vest

Anđelo je više puta bio optužen da preferira muškarce, a sada je Bojana Pavlović rekla da je navodno bio u vezi sa poznatim influenserom.

Rijaliti učesnica Bojana Pavlović držala je lajv na Tiktoku sa Anom Spasojević, koja se godinama druži sa Anđelo Rankovićem, te je napala što kao njegova drugarica tvrdi da ne zna da je dečko pobednice "Elite 7" Anite Stanojlović bio sa muškarcem, koji im je svima poznat.

Naime, ona je terala Spasojevićevu da otkrije ko je bio Anđelov dečko, pa je Ana, koja je sve vreme tvrdila da pojma nema o tome, na kraju pročitala njegovo ime sa ekrana, kada su joj ga napisali pratioci.

Foto: ATAIMAGES

 

- Evo, sestre mi rođene, ne znam s kojim dečkom je bio - ubeđivala je Ana Bojanu.

- Ne znaš s kojim dečkom je bio, ne znaš kako se zove taj dečko, kako ti lažeš - besnela je na nju Pavlovićeva.

- Kunem ti se u sestru, ne možeš da mi kažeš da lažem, ako ti se kunem u sestru, Bojana - odbrusila je Spasojevićeva.

- Nema šanse da sam ja to saznala, da ja to znam, a da ti ne znaš, koja se družiš sa njim godinama - nastavila je da tvrdi Bojana.

Foto: ATA Images

 

- Ne znam, Boga mi - rekla je Ana, krsteći se, pa naglasila:

- Evo ne probudila se ujutru, ako znam. Ko da ne bi rekla da znam, pa neće niko da me bije, koga se ja plašim, jesi ti normalna?!

- Ma, beži bre... Ljudi, otkriću vam možda, a možda vam i neću otkriti, videćemo, ali bio je, bio je - tvrdila je i dalje Pavlovićeva.

Foto: ATAIMAGES

 

- Evo, pišu mi ovde, David Ikač... Znam da su David Ikač i on drugari sto godina, drugo ništa ne znam... Pa, kako da znam... Nisam im sveću držala - pravdala se Ana i kad je saznala ime.

- Pa nisi, ali mogla si da saznaš neke informacije, pošto si ti neko, je l', ko prikuplja informacije, sigurno moraš da znaš neke stvari - spočitavala joj je Bojana.

- Stvarno mi niko nikad nije pričao o Anđelu, da Anđelo je sa Ikcem, stvarno nije - zaključila je Spasojevićeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Ikač (@ikac98)

Inače, dečko za kog Bojana tvrdi da je bio u vezi sa Anđelom, od ranije je poznat javnosti, ali kao dečko poznate starlete Anđele Veštice.

Važi za najbogatijeg srpskog influensera, a na Instagramu ga prati čak 204.000 ljudi.

David se predstavljao i kao fudbaler koji živi na relaciji Beograd - London. Bavi se preduzetništvom, a oni koji ga poznaju kažu da odlično zarađuje. Ima firmu u Dubaiju, kao i restoran u Beogradu na vodi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija