• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

29.07.2024

14:02

Muk u studiju: Đedović pročitao poruku bivšeg štićenika ''Dečijeg sela'' koji je odrastao sa Bojanom: "Slala je bolesnog dečaka da prosi za nju"

Miloš Rafailović/Aleksandar Jovanović Cile/Shutterstock

Rijaliti

Muk u studiju: Đedović pročitao poruku bivšeg štićenika ''Dečijeg sela'' koji je odrastao sa Bojanom: "Slala je bolesnog dečaka da prosi za nju"

Podeli vest

Sinoć su se Jovana Tomić Matora i Marko Đedović suočili u emisiji "Narod pita".

 

Jovana Tomić i Marko Đedović su bili dugogodišnji prijatelji, ali su se nakon Matorinog razvoda udaljili, ali i narušili odnos zbog trećih osoba. Oni su se tokom cele emisije sukobili, ali je Marko u jednom trenutku promenio temu i spomenuo Bojanu Pavlović.

On je pročitao poruku koji je poslao jedan štićenik ''Dečijeg sela'', koji je tamo boravio sa Bojanom, te je otkrio šokantne detalje.

- Želeo bih da pročitam nešto - počeo je Đedović.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

Inače, sam bivši štićenik ''Dečijeg sela'' u Kamenici. U to vreme džeparac je bio oko 3.000 dinara. Pošto je i tad to bila mala cifra za mesečni nivo, Bojana Pavlović se dosetila da dečaka pod imenom Marko Jovanov uzme pod svoje i da ga šalje da svakodnrvno prosi za novac, koji je završio kod nje. Taj dečak je, nažalost teško bolestan i uvek je bio pod jakim terapijama. Takvog su ga slali, sa pričom da mu je preminuo otac i da skuplja za njegovu sahranu. Fizički ga je napadala. To je jedna tužna slika koju je videlo mnogo štićenika, a nije smelo da se iznese, zbog Bojanine loše naravi - pročitao je Marko i dodao kako je ovu poruku Bebica još trebalo da pročita, ali pošto mu je Pavlovićeva upadala u reč, on to nije mogao.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

Đedović je potom nastavio sa ovom temom:

- Evo ja sam socijalni radnik, molio bih da se ovo istraži. Apsolutno sumnjam da je Bojana učestvovala u svemu ovome jer nije dala da se ovo pročita prošli put. Kad je mala Anđela izlaprdala sve, ostavila ju je. Anđela je slagala za mnoge stvari, ali mislim da ovo nije slagala. Ako je iskorišćavala devojku koja psihički nije dobro i zavadila je sa porodicom, onda nešto nije u redu s njom. Slobodo neka tuži, rado ću doći sa dokazima - rekao je Marko.

- Da li misliš da je Bojana ostala sa Anđelom da je finansijski opljačkala - pitala je Ivana.

- Da, ima tu još groznih stvari - kazao je Marko.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija